Угоди для Бюджету
оформляємо
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Тип поверхні: гладка-рифленаТип підключення: електро. Тип установки: настільна. Параметри (ДхШхВ), мм: 550х430х240. Розмір поверхні, мм: 550х350Матеріал: нержавіюча сталь. Робоча температура, °С: 50-300. Напруга, В: 220.... Читати далі...
Характеристики
оформляємо
Viber
КОНТАКТИ
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
Професійна жарочна поверхня Rauder CGP-55LR використовується для обсмажування м'яса, риби, овочів в кафе, ресторанах.
Поверхня комбінована: половина гладка, половина рифлена, і має розмір 550х350 мм. Виконана робоча поверхня і корпус з нержавіючої сталі.
Робочу температуру регулюють терморегулятором в межах від +50 до + 300С.
Плюсом для смаження поверхні є ще те, що Ви зможете використовувати будь-яку відповідну робочу поверхню для розміщення обладнання.
Якщо необхідна компактна поверхня для смаження, тоді пропонуємо вибрати і купити професійну жарочну поверхню Rauder CGP-55LR за доступною ціною.
Характеристики | |
Вага | 20 |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220 |
Параметри | 550х430х240. |
Потужність, Вт | 3 |
Робоча поверхня | гладка-рифлена |
Розмір робочої поверхні, мм | 550х350 |
Температурний режим | 50-300°C |
Тип товару | жарочна поверхня |
Теги: Жарочна поверня, гладка-рифлена RAUDER CGP-55LR, CGP-55LR, Жарочні поверхні