Угоди для Бюджету
оформляємо
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Тип поверхні: гладкаТип підключення: електро. Тип установки: настільна. Параметри (ДхШхВ), мм: 550х430х230. Розмір поверхні, мм: 550х350Матеріал: нержавіюча сталь. Робоча температура, °С: 50-300. Напруга, В: 220. Потужні... Читати далі...
Характеристики
оформляємо
Viber
КОНТАКТИ
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
Професійна жарочна поверхня Rauder CGP-55L використовується для обсмажування м'яса, риби, овочів в кафе, ресторанах.
Робоча поверхня гладка і має розмір 550х350 мм. Виконана робоча поверхня і корпус з нержавіючої сталі.
Робочу температуру регулюють терморегулятором в межах від +50 до + 300С.
Якщо необхідна компактна поверхня для смаження, тоді пропонуємо вибрати і купити професійну жарочну поверхню Rauder CGP-55L за доступною ціною.
Характеристики | |
Вага | 17,5 |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220 |
Параметри | 550х430х230. |
Потужність, Вт | 3 |
Робоча поверхня | гладка |
Розмір робочої поверхні, мм | 550х350 |
Температурний режим | 50-300°C |
Тип товару | жарочна поверхня |
Теги: Жарочна поверня, гладка RAUDER BGP-55L, BGP-55L, Жарочні поверхні