Угоди для Бюджету
оформляємо
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Робочий об'єм, л: до 28Температура, ˚ С: від + 5˚ до + 99˚.Корпус: пластик + нержавіюча сталь.Розмір (ДхШхВ), мм: 568х427x277Потужність, кВт: 2,0Напруга, В: 220В.Виробник: FROSTY (Італія).ВОДЯНА ПІЧ SOUS VIDE FROSTY SV25... Читати далі...
Характеристики
оформляємо
Viber
КОНТАКТИ
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
ВОДЯНА ПІЧ SOUS VIDE FROSTY SV250
Водяна піч SOUS VIDE FROSTY SV250 готує вакуумовані продукти при низькій температурі. Така технологія дозволяє зменшити втрату у вазі при тепловій обробці, при цьому підвищуючи термін зберігання.
Терміни придатності продуктів при приготуванні їх завдяки технології SOUS VIDE:
Риба - 4-6 днів.
Яловичина - 25-30 днів.
Телятина - 25-30 днів.
Свинина - 15-18 днів.
М'ясо птиці - 10-18 днів.
Овочі - до 45 днів.
ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE
Для приготування за технологією sous vide Вам знадобляться:
Обов'язково-вакуумний пакувальник, водяна піч sous vide або термопроцессор для делікатної термічної обробки кулінарних шедеврів.
Якщо необхідно зробити заготовки для тривалого зберігання "в прок", знадобиться апарат шокової заморозки, ну і, звичайно ж, - пароконвектомат для швидкої регенерації готового блюда.
Характеристики | |
Матеріал корпусу | пластик + нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220В |
Параметри | 568х427x277 |
Потужність, кВт | 2,0 |
Робочий об'єм | до 28 л |
Температурний режим | від + 5˚ до + 99˚. |
Теги: Водяна піч для Sous Vide SV250 FROSTY, SV250, Печі водяні SOUS VIDE