Водяна піч для Sous Vide SV250 FROSTY

Виробник: FROSTY (Італія)
Модель: SV250
Артикул: 13697
New

Скорочений опис


Робочий об'єм, л: до 28Температура, ˚ С: від + 5˚ до + 99˚.Корпус: пластик + нержавіюча сталь.Розмір (ДхШхВ), мм: 568х427x277Потужність, кВт: 2,0Напруга, В: 220В.Виробник: FROSTY (Італія).ВОДЯНА ПІЧ SOUS VIDE FROSTY SV25... Читати далі...

Характеристики


Матеріал корпусу - пластик + нержавіюча сталь
Напруга живлення - 220В
Параметри - 568х427x277
Потужність, кВт - 2,0
Робочий об'єм - до 28 л
Температурний режим, ºС - від + 5˚ до + 99˚.
Переглянути всі характеристики

17431.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Самовывоз

Самовывоз

Самовывоз - описание

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Курьерская доставка

Курьерская доставка

Курьерская доставка - описание

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой - описание

Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Наличными

Наличными

Наличными - описание

  • Робочий об'єм, л: до 28
  • Температура, ˚ С: від + 5˚ до + 99˚.
  • Корпус: пластик + нержавіюча сталь.
  • Розмір (ДхШхВ), мм: 568х427x277
  • Потужність, кВт: 2,0
  • Напруга, В: 220В.
  • Виробник: FROSTY (Італія).

ВОДЯНА ПІЧ SOUS VIDE FROSTY SV250

Водяна піч SOUS VIDE FROSTY SV250 готує вакуумовані продукти при низькій температурі. Така технологія дозволяє зменшити втрату у вазі при тепловій обробці, при цьому підвищуючи термін зберігання.  

  • Цифровий дисплей.
  • Налаштування часу до 99 годин.
  • Оптимальний робочий об'єм - до 28 літрів.
  • Захист від "сухого ходу".
  • Температура + 5 ° / + 99 ° C (допуск ± 0,1 °).

Терміни придатності продуктів при приготуванні їх завдяки технології SOUS VIDE:

Риба - 4-6 днів.

Яловичина - 25-30 днів.

Телятина - 25-30 днів.

Свинина - 15-18 днів.

М'ясо птиці - 10-18 днів.

Овочі - до 45 днів.


ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE

Для приготування за технологією sous vide Вам знадобляться:

Обов'язково-вакуумний пакувальник, водяна піч sous vide або термопроцессор для делікатної термічної обробки кулінарних шедеврів.

Якщо необхідно зробити заготовки для тривалого зберігання "в прок", знадобиться апарат шокової заморозки, ну і, звичайно ж, - пароконвектомат для швидкої регенерації готового блюда.

Характеристики
Матеріал корпусу пластик + нержавіюча сталь
Напруга живлення 220В
Параметри 568х427x277
Потужність, кВт 2,0
Робочий об'єм до 28 л
Температурний режим, ºС від + 5˚ до + 99˚.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Водяна піч для Sous Vide SV250 FROSTY, SV250, Печі водяні SOUS VIDE