Вакууматор камерний FROSTY C13 (Італія)

Виробник: FROSTY (Італія)
Модель: C13
Артикул: 10118

Скорочений опис


Вакуум-пакувальна машина FROSTY C13Корпус і камера з якісної нержавіючої сталі AISI 304.Кришка зроблена з міцного зносостійкого матеріалу плексигласКришка на газових амортизаторах.Програмоване управління.Функція Marinate... Читати далі...

Характеристики


Переглянути всі характеристики

23430.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Самовывоз

Самовывоз

Самовывоз - описание

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Курьерская доставка

Курьерская доставка

Курьерская доставка - описание

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой - описание

Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Наличными

Наличными

Наличными - описание

Вакуум-пакувальна машина FROSTY C13

Корпус і камера з якісної нержавіючої сталі AISI 304.

Кришка зроблена з міцного зносостійкого матеріалу плексиглас

Кришка на газових амортизаторах.

Програмоване управління.

Функція Marinate для технології Sous Vide.

Цифровий дисплей і ручної манометр контролю рівня вакууму.

Масляний насос.

Клас захисту Class I.

Регулювання часу вакуумного циклу, запаювання, наповнення повітрям і охолодження.

Висока продуктивність вакуумного насоса.

Довжина шва 265 х 5 мм.

Підходить для упаковки продовольчих і технічних товарів.

Цикл вакуумування повністю автоматизований.

Глибоке відділення з прозорою куполоподібної кришкою розраховані на упаковку великих порцій.

Камера вакууматора суцільнотягненої конструкції без швів із закругленими кутами - легка чистка та дезінфекція.

У стандартну комплектацію входить набір для технічного обслуговування.

Область застосування вакууматора професійних (промислових)

Вакуумирование - процес упаковки з видаленням повітря в спеціальні поліетиленові пакети широкого асортименту харчових продуктів для збільшення їх терміну зберігання. Для цього використовують спеціальне обладнання - вакуумні пакувальники.


Вакуумні пакувальники отримали широке застосування в торгівлі продуктами. Вони підходять для упаковки м'яса, риби, птиці, овочів, фруктів, приправ, хлібної продукції, ковбасної і сирної нарізки і ін. Широкого асортименту харчової продукції. Така упаковка не тільки істотно збільшує термін зберігання продуктів, але і дуже зручна для транспортування, має презентабельний вигляд і відмінно виглядає на вітрині.


Вакууматора професійні незамінні на підприємствах громадського харчування. Їх з успіхом застосовують для збільшення термінів зберігання сирих продуктів, напівфабрикатів і навіть готових страв. Продукти в такий упаковці не завітрюються в холодильних установках, довгий час зберігають всі свої смакові якості і соковитість.


Також вакуумні пакувальники використовуються для упаковки продуктів у пакети перед приготуванням за технологією sous - vide (Сувид).

Характеристики
Довжина зварювальної планки, мм: 265х5.
Напруга живлення 220
Параметри 480х330х356.
Потужність, кВт 0,1
Производительность вакуум-насоса, м³/час 8,0
Розмір камери 393х280х110
Тип камерний
Тип товару вакумний пакувальник
Ширина шва мм 20

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари