КОНТАКТИ
+380973748967
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Тип установки: настольна. Кількість постів: 1.Таймер: 5 хвТерморегулятор: +50°С до +300°С. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Параметри (ДхШхВ), мм: 220х420х210Напруга, В: 220. Потужність, кВт: 1,40Вага, кг: 6Виробник:... Читати далі...
Характеристики
+380973748967
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
Вафельниця призначена для випічки об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або як десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як в ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.
Рецепт гонконгських вафель
Особливість вафель з Гонконгу в їх формі - це кульки. Пластину можна загорнути кульочки, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю. Але що говорити про начинках, якщо поки немає випеченої вафлі?
Складові:
Борошно - 140 гр .;
Пекарський порошок для випічки - 7,5 гр .;
Сухий порошок для заварного крему або пудингу - 1 ст. л .;
Крохмаль тапіокі або кукурудзяний - 28 гр .;
Курячі яйця - 2 шт .;
Цукор - 140 гр .;
Концентрований молоко (можна солодке) - 28 гр .;
Вода кип'ячена тепла - 140 мл;
Масло рослинне без запаху - 28 гр .;
Ванільна есенція - 2-3 крапельки.
Невелика кількість рослинної олії, для змащування форми.
Спосіб приготування тіста:
1. Просіяти борошно, змішати все сипучі сухі інгредієнти.
2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою або лопаткою.
3. Додати до яєць молоко, воду, вимісити.
4. З'єднати сухі і рідкі маси і дуже добре промісити, щоб не залишилося жодної грудочки.
5. Присмачити тісто ванільною есенцією, влити олію рослинну, промісити і прибрати накриту харчовою плівкою миску з тестом, в холодильник на 60 хвилин.
Порада! Після того, як тісто постоїть в холоді годину, його потрібно зігріти перед випічкою до кімнатної температури.
До речі, якщо немає спеціальної вафельниці, то підійде і призначена для бельгійських вафель, смак від зміни форми не страждає.
Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею або іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрустке і смачніше.
Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитися фото вафель і вибрати щось новеньке.
Характеристики | |
Вага | 6 кг |
Країна виробник | Китай |
Матеріал корпусу | нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220 |
Параметри | 220х420х210 |
Пост | 1 |
Потужність, кВт | 1,4 |
Температурний режим, ºС | +50°С до +300°С. |
Тип товару | вафельниця |
Теги: Вафельниця гонконгська - однопостова RAUDER ERG-6, ERG-6, Вафельниці промислові