Вафельниця гонконгська - однопостова RAUDER ERG-6

Виробник: RAUDER (Китай)
Модель: ERG-6
Артикул: 03723
Топ Продаж

Скорочений опис


Тип установки: настольна. Кількість постів: 1.Таймер: 5 хвТерморегулятор:  +50°С до +300°С. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Параметри (ДхШхВ), мм: 220х420х210Напруга, В: 220. Потужність, кВт: 1,40Вага, кг: 6Виробник:... Читати далі...

Характеристики


Вага - 6 кг
Країна виробник - Китай
Матеріал корпусу - нержавіюча сталь
Переглянути всі характеристики

3261.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка і Оплата
КОНТАКТИ

КОНТАКТИ

+380973748967

Доставка  і Оплата

Доставка і Оплата

Доставка

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

  • Тип установки: настольна. 
  • Кількість постів: 1.
  • Таймер: 5 хв
  • Терморегулятор:  +50°С до +300°С. 
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. 
  • Параметри (ДхШхВ), мм: 220х420х210
  • Напруга, В: 220. 
  • Потужність, кВт: 1,40
  • Вага, кг: 6
  • Виробник: RAUDER 


Вафельниця призначена для випічки об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійне блюдо або як десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як в ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.


Рецепт гонконгських вафель

Особливість вафель з Гонконгу в їх формі - це кульки. Пластину можна загорнути кульочки, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або горіховою м'якою карамеллю. Але що говорити про начинках, якщо поки немає випеченої вафлі?


Складові:

Борошно - 140 гр .;

Пекарський порошок для випічки - 7,5 гр .;

Сухий порошок для заварного крему або пудингу - 1 ст. л .;

Крохмаль тапіокі або кукурудзяний - 28 гр .;

Курячі яйця - 2 шт .;

Цукор - 140 гр .;

Концентрований молоко (можна солодке) - 28 гр .;

Вода кип'ячена тепла - 140 мл;

Масло рослинне без запаху - 28 гр .;

Ванільна есенція - 2-3 крапельки.

Невелика кількість рослинної олії, для змащування форми.

Спосіб приготування тіста:

1. Просіяти борошно, змішати все сипучі сухі інгредієнти.

2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою або лопаткою.

3. Додати до яєць молоко, воду, вимісити.

4. З'єднати сухі і рідкі маси і дуже добре промісити, щоб не залишилося жодної грудочки.

5. Присмачити тісто ванільною есенцією, влити олію рослинну, промісити і прибрати накриту харчовою плівкою миску з тестом, в холодильник на 60 хвилин.


Порада! Після того, як тісто постоїть в холоді годину, його потрібно зігріти перед випічкою до кімнатної температури.

До речі, якщо немає спеціальної вафельниці, то підійде і призначена для бельгійських вафель, смак від зміни форми не страждає.


Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею або іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрустке і смачніше.

Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитися фото вафель і вибрати щось новеньке.

Характеристики
Вага 6 кг
Країна виробник Китай
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Напруга живлення 220
Параметри 220х420х210
Пост 1
Потужність, кВт 1,4
Температурний режим, ºС +50°С до +300°С.
Тип товару вафельниця

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Теги: Вафельниця гонконгська - однопостова RAUDER ERG-6, ERG-6, Вафельниці промислові