Характеристики:
- Довжина валків, см:22
- Кількість валків: 1 пара
- Потужність, кВт: 0.16
- Ножна педаль: ні
- Призначена: для кафе та виробництв
- Розведення валків, мм: 0-5
- Тип підключення: 220в
- Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 300x220x250
- Вага, кг: 5.00
- Ширина тіста, мм: 210
- Продуктивність, кг/година: 14
Нові портативні тісторозкатувальні машинки IMPERIA RESTAURANT PROFESSIONAL cod.036 призначені для розкочування крутого тіста для чебуреків, пельменів, піци, а також подальшого виготовлення лазаньї та італійської пасти. Стійкі та легкі у використанні, не вимагають технічного обслуговування та забезпечують високу якість продукції за мінімальний час. Пристрої виготовлені з нержавіючої сталі та оснащені самозмащувальним редуктором і 10 позиційним регулятором товщини тесту, що розкочується. Додатково комплектуються пристосуваннями для нарізки пласта тесту на смужки різних розмірів: 1,5мм-2мм-4мм-6,5мм-12мм. Застосовуються в ресторанах, готелях та невеликих закладах громадського харчування. Діаметр та товщина заготовки змінюється за допомогою регулювання зазору між валками. Тісторозкачувальні машинки IMPERIA RESTAURANT PROFESSIONAL cod.036 прийшли на зміну моделям RESTAURANT PROFESSIONAL cod.035, отримали новий, більш сучасний дизайн. Усі насадки з моделі 035 підходять і модель 036.
Звертаємо увагу, що насадки зі знятої з виробництва аналогічної тесторозгалуження попереднього покоління IMPERIA ELECTRIC Professional cod.032 не підходять до даної моделі.
В комплекті. Тестораскаточна машина IMPERIA RESTAURANT PROFESSIONAL cod.036 тісторозкатка ручка упаковка гарантія 12міс.
Характеристики |
Довжина валків |
220 |
Матеріал |
хромована сталь |
Параметри |
300x220x250 мм. |
Тип товару |
тісторозкатка-лапшерізка |
Кількість валків |
1 пара |