Тісторозкатка для піци WG-PD30 FROSTY, Італія

Виробник: FROSTY (Італія)
Модель: WG-PD30
Артикул: 66588

Скорочений опис


Тісторозкаточна машина Frosty WG-PD30 використовується для приготування заготовок (основи) для піци різного діаметру та товщини. Зручна у використанні та керуванні за рахунок наявності ножної педалі, якою можна керувати.... Читати далі...

Характеристики


Довжина валків - 300 мм
Матеріал корпусу - нержавіюча сталь
Напруга живлення - 220
Переглянути всі характеристики

33 189.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка і Оплата
Угоди для Бюджету

Угоди для Бюджету

оформляємо

 +380973748967

+380973748967

Viber

 +380973748967

+380973748967

КОНТАКТИ

Доставка  і Оплата

Доставка і Оплата

Доставка

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Тісторозкаточна машина Frosty WG-PD30 використовується для приготування заготовок (основи) для піци різного діаметру та товщини. Зручна у використанні та керуванні за рахунок наявності ножної педалі, якою можна керувати. Для формування піца-красту використовуються двовалкові тесторозкачування. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна їх розгортає тестову заготівлю до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розвертають її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржика і при першому, і при другому проході заготовки тестової. Основна перевага формування тіста на двовалковій тісторозкочуванні полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру красти. Тестораскатки для піци виробника Frosty зарекомендували себе як надійні та недорогі машини, вони успішно використовуються у невеликих піцеріях. Матеріал тестороскатки – нержавіюча сталь. Додатково можна купити педаль управління для круглих або овальних тестових основ вага заготовок 50-500 грам, піца Ø10-30 см розведення валків – 4 мм регулятор – 13 позицій, педаль опціонально матеріал: корпус нержавіюча сталь, валки – харчовий полікарбонат Переваги двовалкових - краст, виготовлений на тісторозкочуванні, в результаті виходить ніжнішим; - за допомогою двовалкової тестороскатки можна виготовляти не лише основу для піци, але й будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого виду тіста; - тестораскатка передбачає холодне формування і тому користується популярністю у противників фази попередньої випічки.

Характеристики:
  • Довжина валків, см: 30
  • Кількість валків: 2 пари
  • Потужність, кВт: 0.37
  • Ножна педаль: опція
  • Призначена: для піци
  • Розлучення валків, мм: від 1 до 4
  • Тип підключення: 220в
  • Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 495x490x640
  • Вага кг: 35.00
  • Маса шматка тіста, що розкочується, г: 50-500
  • Діаметр піци, див: 10-30
Характеристики
Довжина валків 300 мм
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Напруга живлення 220
Параметри 495x490x640 мм
Потужність, кВт 0,37
Тип товару тісторозкатка

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Теги: Тісторозкатка для піци WG-PD30 FROSTY, Італія, WG-PD30, Тісторозкатки, лапшерізки професійні