Угоди для Бюджету
оформляємо
У кошику порожньо!
Скорочений опис
ХАРАКТЕРИСТИКИ І ОСОБЛИВОСТІОбсяг діжі, л: - 21.Кількість швидкостей: - 2.Швидкість обертання, об / хв: - 150/200.Разове завантаження тіста, кг: - 12.Тип тістоміса: - спіральний.Привід: - ремінна передача.Механізм кріпле... Читати далі...
Характеристики
оформляємо
Viber
КОНТАКТИ
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
ХАРАКТЕРИСТИКИ І ОСОБЛИВОСТІ
Тістоміс спіральний FROSTY HS 20 двошвидкісний, використовують в пекарнях і піцеріях для замісу різних видів тіста, призначеного для приготування піци, хліба і тонких коржів.
Робочий місильний механізм - траверса - підйомна. Дежа незнімна, з нержавіючої сталі, об'ємом на 20 літрів. Для даної моделі рекомендована одноразова завантаження сировини 12 кілограм. Спеціальна форма спіралі дозволяє отримати якісне тісто всього за кілька хвилин.
Тістоміс спіральний FROSTY HS 20 має міцну конструкцію і якісні робочі компоненти. Ланцюговий привід діжі, (без редуктора). Двигун з інверсійним управлінням. Для зручності переміщення по цеху тістомісильник обладнаний колесами.
Тістоміс HS 20 підключається до однофазної мережі з напругою 220 В.
Доставка Київ, Дніпропетровськ, Харків, Одеса, вся Україна! Замовляйте!
Характеристики | |
Країна виробник | Італія |
Матеріал діжі: | нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220 В |
Об'єм діжі, л | 21 |
Особливості | спіральний |
Параметри | 660х390х730х900. |
Потужність, кВт | 1,5 |
Продуктивність, кг/год | 24 |
Разове завантаження тіста | 12 |
Тип діжі | незнімна дежа, рухома верхня частина |
Тип товару | тістоміс |
Швидкість | 1 |
Теги: Тістоміс спіральний 21 л. FROSTY HS 20, HS 20, Тістоміси професійні