Термостат погружний для Sous Vide PRO CHEF PFE-0065 FROSTY

Виробник: FROSTY (Італія)
Модель: PRO CHEF PFE-0065
Артикул: 13695
New

Скорочений опис


Робочий об'єм, л: до 50Температура, ˚ С: від + 5˚ до + 99˚.Корпус: пластик + нержавіюча сталь.Розмір (ДхШхВ), мм: 150х240x390Потужність, кВт: 2,0Напруга, В: 220В.Виробник: FROSTY (Італія).ПРИЛАД SOUS VIDE FROSTY PRO CHEF... Читати далі...

Характеристики


Матеріал корпусу - пластик + нержавіюча сталь
Напруга живлення - 220В
Параметри - 150х240x390
Потужність, кВт - 2,0
Робочий об'єм - до 50 л
Температурний режим, ºС - від + 5˚ до + 99˚.
Переглянути всі характеристики

21832.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Самовывоз

Самовывоз

Самовывоз - описание

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Курьерская доставка

Курьерская доставка

Курьерская доставка - описание

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой - описание

Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Наличными

Наличными

Наличными - описание

  • Робочий об'єм, л: до 50
  • Температура, ˚ С: від + 5˚ до + 99˚.
  • Корпус: пластик + нержавіюча сталь.
  • Розмір (ДхШхВ), мм: 150х240x390
  • Потужність, кВт: 2,0
  • Напруга, В: 220В.
  • Виробник: FROSTY (Італія).

ПРИЛАД SOUS VIDE FROSTY PRO CHEF PFE-0065

Термостат погружной SOUS VIDE FROSTY PRO CHEF PFE-0065 готує вакуумовані продукти при низкій температурі. Така технологія дозволяє зменшити втрату у вазі при тепловій обробці, при цьому підвищуючи термін зберігання.

  • Цифровий дисплей.
  • 5 програм.
  • Налаштування часу до 99 годин.
  • Оптимальний робочий об'єм - до 50 літрів.
  • Захист від "сухого ходу".
  • Температура + 5 ° / + 99 ° C (допуск ± 0,1 °).

Терміни придатності продуктів при приготуванні їх завдяки технології SOUS VIDE:

Риба - 4-6 днів.

Яловичина - 25-30 днів.

Телятина - 25-30 днів.

Свинина - 15-18 днів.

М'ясо птиці - 10-18 днів.

Овочі - до 45 днів.


ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE

Для приготування за технологією sous vide Вам знадобляться:

Обов'язково-вакуумний пакувальник, водяна піч sous vide або термопроцессор для делікатної термічної обробки кулінарних шедеврів.

Якщо необхідно зробити заготовки для тривалого зберігання "в прок", знадобиться апарат шокової заморозки, ну і, звичайно ж, - пароконвектомат для швидкої регенерації готового блюда.

Характеристики
Матеріал корпусу пластик + нержавіюча сталь
Напруга живлення 220В
Параметри 150х240x390
Потужність, кВт 2,0
Робочий об'єм до 50 л
Температурний режим, ºС від + 5˚ до + 99˚.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Термостат погружний для Sous Vide PRO CHEF PFE-0065 FROSTY, PRO CHEF PFE-0065, Печі водяні SOUS VIDE