Угоди для Бюджету
оформляємо
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Робочий об'єм, л: до 50Температура, ˚ С: від + 5˚ до + 99˚.Корпус: пластик + нержавіюча сталь.Розмір (ДхШхВ), мм: 150х240x390Потужність, кВт: 2,0Напруга, В: 220В.Виробник: FROSTY (Італія).ПРИЛАД SOUS VIDE FROSTY PRO CHEF... Читати далі...
Характеристики
оформляємо
Viber
КОНТАКТИ
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
ПРИЛАД SOUS VIDE FROSTY PRO CHEF PFE-0065
Термостат погружной SOUS VIDE FROSTY PRO CHEF PFE-0065 готує вакуумовані продукти при низкій температурі. Така технологія дозволяє зменшити втрату у вазі при тепловій обробці, при цьому підвищуючи термін зберігання.
Терміни придатності продуктів при приготуванні їх завдяки технології SOUS VIDE:
Риба - 4-6 днів.
Яловичина - 25-30 днів.
Телятина - 25-30 днів.
Свинина - 15-18 днів.
М'ясо птиці - 10-18 днів.
Овочі - до 45 днів.
ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE
Для приготування за технологією sous vide Вам знадобляться:
Обов'язково-вакуумний пакувальник, водяна піч sous vide або термопроцессор для делікатної термічної обробки кулінарних шедеврів.
Якщо необхідно зробити заготовки для тривалого зберігання "в прок", знадобиться апарат шокової заморозки, ну і, звичайно ж, - пароконвектомат для швидкої регенерації готового блюда.
Характеристики | |
Матеріал корпусу | пластик + нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220В |
Параметри | 150х240x390 |
Потужність, кВт | 2,0 |
Робочий об'єм | до 50 л |
Температурний режим | від + 5˚ до + 99˚. |
Теги: Термостат погружний для Sous Vide PRO CHEF PFE-0065 FROSTY, PRO CHEF PFE-0065, Печі водяні SOUS VIDE