Термобокси пластикові

Термобокс – це портативна скринька (кошик/ящик), яка здатна підтримувати стабільну температуру всередині та призначена для транспортування продуктів харчування.
Термобокс найчастіше виготовлений зі щільного пінопласту стінки якого, товшиною до 5 см., оснащений герметичною кришкою з такого ж матеріалу. Таке обладнання здатне зберігати продукти охолодженими протягом кількох днів, для цього потрібно класти акумулятори холоду (герметична «пляшка» з гелевою сумішшю, яку попередньо залишають в морозильній камері на 8-10 годин).
Перед транспортуванням, продукти обережно складають до боксу, додають акумулятори холоду та щільно закривають кришкою.
Переваги термобоксів:
- Збережуть якість продукції. Протягом 3 днів страви в термобоксі залишаться свіжими, а температура стабільною.
- Захистять від механічного впливу. Попри свою легкість термоконтейнер має велику міцність. Погані дороги, необережне поводження — нічого не зможе нашкодити продуктам.
- Термобокс не заморозить страву. Продукти будуть саме охолодженими а не замороженими.
Як обрати термобокс?
Термобокс варто обирати виходячи з об’єму виробу. Якщо потрібно перевозити продукти у невеликій кількості зверніть увагу на варіанти об’ємом до 20 літрів. Якщо потрібно перевозити продукти у великій кількості краще віддати перевагу боксам більших розмірів.