- Тип: електричний вертикальний шприц

- Обсяг бункера, л .: 15.
- Кількість насадок, шт: 4.
- 2 швидкості.
- Матеріал циліндра: нержавіюча сталь.
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
- Габарити (ДхШхВ): 400х330х750.
- Потужність, кВт: 0,12
- Вага, кг: 34,5.
- Виробник: RAUDER (Китай).
ШПРИЦ ковбасний RAUDER LV-15E
Шприц ковбасний RAUDER LV-15E, купити який ви можете тут, це вертикальний шприц для набивання ковбас об'ємом 15 літрів. Приготований на м'ясорубці фарш необхідної консистенції завантажується в бункер і потім видавлюється поршнем. Внизу бункера знаходиться воронка, на яку надівається оболонка для ковбаси. Для шприцевания використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки.
У комплекті наповнювача фаршу є чотири насадки різного діаметра, що дозволяє приготувати дуже тонкі сосиски, ковбаски і сальтисон. Розмір насадок - 16 х 180, 22 х 180, 32 х 180, 38 х 180 міліметрів.
Редукторна система має дві швидкості: швидка і повільна, які дозволяють формувати фарш різної консистенції.
Ручний режим дозволяє наповнити оболонку фаршем з точністю до міліметра.
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.
Міцний циліндр-бункер - з нержавіючої сталі.
На відміну від молодших моделей має електропривод.
Шприц ковбасний дозволяє приготувати фірмові ковбасні вироби не тільки на м'ясопереробних підприємствах, але так само збільшити асортимент м'ясної продукції в ресторанах, кафе і спеціалізованих магазинах.
Доступна ціна та висока якість роблять RAUDER LV-15E вигідним придбанням для ресторану, кафе і магазину, і так само для домашнього використання.
У комплекті наповнювача фаршу є чотири насадки різного діаметра, що дозволяє приготувати дуже тонкі сосиски, ковбаски і сальтисон. Розмір насадок - 16 х 180, 22 х 180, 32 х 180, 38 х 180.
Редукторна система має дві швидкості: швидка і повільна, які дозволяють формувати фарш різної консистенції.
Ручний режим дозволяє наповнити оболонку фаршем з точністю до міліметра.
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.
Міцний циліндр-бункер - з нержавіючої сталі.
Шприц ковбасний дозволяє приготувати фірмові ковбасні вироби не тільки на м'ясопереробних підприємствах, але так само збільшити асортимент м'ясної продукції в ресторанах, кафе і спеціалізованих магазинах.
Доступна ціна та висока якість роблять RAUDER LV-15 вигідним придбанням для ресторану, кафе і магазину, і так само для домашнього використання.