Шафа розстійна FROSTY VF-12 (Італія) 12 рівнів

Виробник: FROSTY (Італія)
Модель: VF-12
Артикул:

Скорочений опис


Розстойка дріжджового тіста - це процес контрольованого бродіння (ферментації) тістової заготовки перед випічкою. В процесі розстоювання виділяється вуглекислий газ, який розпушує тісто, збільшуючи його обсязі в 2-2,5 ра... Читати далі...

Характеристики


Висота - 1600
Глибина, мм. - 770
Країна виробник - Італія
Переглянути всі характеристики

9782.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Доставка

Доставка

Доставка

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Розстойка дріжджового тіста - це процес контрольованого бродіння (ферментації) тістової заготовки перед випічкою. В процесі розстоювання виділяється вуглекислий газ, який розпушує тісто, збільшуючи його обсязі в 2-2,5 рази. Розстойка повинна проводитися в атмосфері з температурою в межах 33-40 градусів повітря і відносною вологістю 75-80%.
Розстоєчні шафи призначені для вистоювання як свіжосформованих виробів, так і швидкозаморожених напівфабрикатів з дріжджового тіста.
Шафа оснащена системою парозволоження і має можливість плавного регулювання температури.
У висувний піддон розташований в нижній частині шафи наливається вода, після чого підігрівається Теном і викликає її випаровування.
Таким чином, всередині шафи утворюється оптимальна волога і тепла середу, необхідна для вистоювання дріжджових виробів.
Характеристики
Висота 1600
Глибина, мм. 770
Країна виробник Італія
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Напруга живлення 220
Потужність, кВт 2,6
Температурний режим, ºС ºС: +35 ...+40
Тип товару Шафа розстійна
Ширина 500
Кількість рівнів 12
Розмір дека 600х400

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Теги: Теплове обладнання, Шафи розстійні, FROSTY (Італія)