Поверхня для смаження комбінована EGD-MX2 FROSTY

Виробник: FROSTY (Італія)
Модель: EGD-MX2
Артикул: 13678

Скорочений опис


Тип поверхні: комбінованаТип підключення: електро.Виконання: настільний.Габарити (ДхШхВ), мм: 730х480х200Розмір робочої поверхні, мм: 728х400Матеріал: нержавіюча сталь.Робоча температура, ° С: 50-300.Напруга, В: 220.Поту... Читати далі...

Характеристики


Матеріал - нержавіюча сталь
Напруга живлення - 220
Параметри - 730х480х200
Потужність, кВт - 4,4
Робоча поверхня - комбінована
Розмір робочої поверхні, мм - 728х400
Температурний режим, ºС - °С: 50-300.
Тип товару - жарочна поверхня
Переглянути всі характеристики

4183.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Самовывоз

Самовывоз

Самовывоз - описание

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Курьерская доставка

Курьерская доставка

Курьерская доставка - описание

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой - описание

Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Наличными

Наличными

Наличными - описание

  • Тип поверхні: комбінована
  • Тип підключення: електро.
  • Виконання: настільний.
  • Габарити (ДхШхВ), мм: 730х480х200
  • Розмір робочої поверхні, мм: 728х400
  • Матеріал: нержавіюча сталь.
  • Робоча температура, ° С: 50-300.
  • Напруга, В: 220.
  • Потужність, кВт: 4,4
  • Виробник: Frosty (Італія).

Поверхня для смаження FROSTY EGD-MX2

Поверхня для смаження FROSTY EGD-MX2 має комбіновану робочу зону, розмір якої 728х400 мм і виконана з високоміцної нержавіючої сталі. Корпус так само виконаний з нержавіючої сталі. Комбінована смаження поверхня поєднує в собі гладку і ребристу зону. Гладка поверхня ідеально підходить для обсмажування продуктів, яким необхідна рівномірна рум'яна кірочка: ковбаски, риба і морепродукти, ніжне філе птиці і м'яса, овочі, омлети, млинці. На гладкій поверхні утворюється тонка жирова плівка, що забезпечує легке ковзання і виключає пригорання і прилипання продуктів. А ребриста / рифлена поверхня для смаження використовується для приготування великих шматків м'яса, птиці, овочів для додання страві привабливого малюнка з чергуються смужками, як при смаженні на решітці гриля. Дуже зручно на комбінованої поверхні одночасно готувати різні страви, що вимагають різної температури для смаження, наприклад стейки на ребристою зоні і овочі для гарніру, на гладкій поверхні.

На лицьовій панелі знаходиться терморегулятор, який дозволяє задавати температуру від 50 до 300 ° С. Швидкий нагрів відбувається завдяки потужним Тенам. Робоча поверхня з бортиками, які запобігають розбризкування жиру. Є резервуар для збору зайвого жиру. Термостат охороняє жарочні поверхню від перегріву.

Підключається дана модель до звичайної електромережі з напругою в 220 В. Займає мало місця на прилавку в точках фаст-фуду і на професійних кухнях кафе і ресторанів.

Характеристики
Матеріал нержавіюча сталь
Напруга живлення 220
Параметри 730х480х200
Потужність, кВт 4,4
Робоча поверхня комбінована
Розмір робочої поверхні, мм 728х400
Температурний режим, ºС °С: 50-300.
Тип товару жарочна поверхня

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари

Теги: Поверхня для смаження комбінована EGD-MX2 FROSTY, EGD-MX2, Жарочні поверхні