Поверхня для смаження GoodFood EG73FRM (хромована)
Смачно приготувати страви з м'яса, птиці, риби та різних овочів допоможуть жарочні поверхні торгової марки GoodFood. Жарка є одним з основних типів теплової обробки продуктів, вона має на увазі їх нагрівання до появи на їх поверхні піджареної скоринки і малюнка. У таких страв апетитний вигляд, особливі смак і запах, завдяки цьому вони користуються популярністю у клієнтів закладів громадського харчування. Електричні поверхні для смаження торгової марки GoodFood легко впораються зі своїми обов'язками і допоможуть приготувати смачні і ароматні страви.
Поверхня для смаження з нерж. стали це кращий вибір для роботи в закладах громадського харчування і торгівлі. Застосовується для смаження м'ясних, рибних і овочевих страв. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі. Цей матеріал ідеальний в плані гігієни, він стійкий до впливу кислот і солі, а також до появи корозії. Температуру робочої поверхні можна регулювати в певному діапазоні в залежності від різних вимог приготування їжі. Поверхня забезпечена по периметру бортиками для запобігання розбризкування жиру і збіркою жиру. Популярний дизайн, проста в експлуатації, має хороші теплові показники. Великим плюсом для смаження поверхні є її мобільність і легкість в монтажі. Підходить для будь-яких об'єктів громадського харчування: ресторани, фаст-фуди, столові.
Характеристики:
Корпус виготовлений з харчової нержавіючої сталі.
Тип поверхні: (хромована) гладка і ребриста.
Розміри поверхні: 730x400мм.
Кількість зон нагріву: 2.
Терморегулятори 0 ~ 300С.
Тип підключення: електро.
Поставляється без вилки.
Тип установки: настільна.
Гумові ніжки. Потужність: 4,4 кВт.
Напруга: 220В / 50Гц.
Вилки немає в комплекті.
Габаритні розміри: 730x470x240мм - Вага: 27 кг.
Пакувальні розміри: 800 * 530 * 270мм. - Вага в упаковці: 28 кг.
ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЕКСПЛУАТАЦІЇ
1. Перед використання жарочні поверхню, дотичну з продуктами смаження, очистити від заводського мастила рідким миючим среств і вологою ганчіркою.
2. Підключайте обладнання тільки до заземленої розетки.
3. Рекомендується використовувати жарочні поверхню в приміщенні обладнання примусової системою вентиляції (витяжкою).