Поверхня для смаження HENDI 203170 (Голандія) електрична

Модель: 203170
Артикул:

Скорочений опис


Тип поверхні: рифлена.Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.Розмір поверхні 518x328 мм.Плавне регулювання температури до 300 °C.Захист від перегріву.Придатна для безперервної роботи.Вмикач з індикатором.Установка на антиков... Читати далі...

Характеристики


Вага - 33
Висота - 240
Глибина, мм. - 380
Переглянути всі характеристики

15133.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Доставка

Доставка

Доставка

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

  • Тип поверхні: рифлена.
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Розмір поверхні 518x328 мм.
  • Плавне регулювання температури до 300 °C.
  • Захист від перегріву.
  • Придатна для безперервної роботи.
  • Вмикач з індикатором.
  • Установка на антиковзьких ніжках.
  • Хромована поверхня для смаження (9 мм) - для легкої очистки
  • Поверхня для смаження з бортиком, піддон для збору жиру і залишків від смаження
  • Поверхня для смаження 518x328 мм - рифлена
  • Розміри робочої поверхні, мм: 518x328
  • Ширина, мм: 550
  • Глибина, мм: 380
  • Висота, мм: 240
  • Вага, кг: 33

Поверхня для смаження поверхня для смаження - гриль BLUE LINE 203149 використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з гріючою поверхнею. Поверхня повністю гладка. Температура жарової поверхні плавно регулюється до 300 °С.
Характеристики
Вага 33
Висота 240
Глибина, мм. 380
Країна виробник Голандія
Матеріал нержавіюча сталь
Напруга живлення 220
Потужність, кВт 2,4
Розмір робочої поверхні, мм 518x328
Температурний режим, ºС ºС: +50...+300
Тип підключення електричний
Тип поверхні рифлений
Тип товару жарочна поверхня
Ширина 550

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Фаст-фуд обладнання, Жарочні поверхні, HENDI (Нідерланди)