Поверхня для смаження HENDI 203163 (Голандія) комбінована

Модель: 203163
Артикул:

Скорочений опис


Розміри робочої поверхні, мм: 668х410/462х226Ширина, мм: 720Глибина, мм: 530Висота, мм: 220Поверхня для смаження HENDI 203163 має комбіновану робочу зону розміром 688х410 мм - гладку 462 мм і рифлену - 226 мм, виконана з... Читати далі...

Характеристики


Вага -
Висота - 220
Глибина, мм. - 530
Країна виробник - Голандія
Матеріал - нержавіюча сталь
Переглянути всі характеристики

15292.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Самовывоз

Самовывоз

Самовывоз - описание

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Курьерская доставка

Курьерская доставка

Курьерская доставка - описание

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой - описание

Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Наличными

Наличными

Наличными - описание

  • Розміри робочої поверхні, мм: 668х410/462х226
  • Ширина, мм: 720
  • Глибина, мм: 530
  • Висота, мм: 220
  • Поверхня для смаження HENDI 203163 має комбіновану робочу зону розміром 688х410 мм - гладку 462 мм і рифлену - 226 мм, виконана з високоміцної хромованої нержавіючої сталі товщиною 9мм. Корпус так само виконаний з нержавіючої сталі.
    Гладка поверхня ідеально підходить для обсмажування продуктів, яким необхідна рівномірна рум'яна кірочка: ковбаски, риба і морепродукти, ніжне філе птиці і м'яса, овочі, омлети, млинці. На поверхні утворюється тонка жирова плівка, що забезпечує легке ковзання і виключає пригорання і прилипання продуктів.
    Рифлена поверхня використовується для надання продуктам привабливого малюнка, як при смаженні на барбекю.

    На лицьовій панелі два терморегулятора, які дозволяють задавати для кожної поверхні свою температуру від 50 до 300 °С.
    Робоча поверхня з бортиками, які запобігають розбризкування жиру. Є резервуар для збору зайвого жиру.
    Термостат охороняє жарочну поверхню від перегріву. Придатна для безперервної роботи. Конструкція встановлюється на антиковзних ніжках.
    Підключається дана модель до звичайної електромережі з напругою в 220 В. Займає небагато місця на прилавку в точках фаст-фуду і на професійних кухнях кафе і ресторанів.
    Поверхня для смаження дозволяє приготувати більший обсяг їжі, ніж звичайна сковорода.
    Легко очищається від забруднень. Легко переноситься і монтується, на відміну від стандартних газових або електричних плит.

    Характеристики
    Вага
    Висота 220
    Глибина, мм. 530
    Країна виробник Голандія
    Матеріал нержавіюча сталь
    Напруга живлення 220
    Потужність, кВт 3,5
    Розмір робочої поверхні, мм 668х410/462х226
    Температурний режим, ºС ºС: +50...+300
    Тип підключення електричний
    Тип поверхні гладка/рифлена
    Тип товару жарочна поверхня
    Ширина 720

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
        Погано           Добре

    Теги: Фаст-фуд обладнання, Жарочні поверхні, HENDI (Нідерланди)