Поверхня для смаження HENDI 203156 (Голандія)) електрична

Модель: 203156
Артикул:

Скорочений опис


Корпус виконаний з нержавіючої сталі Жарова поверхня (9 мм) із спеціального загартованого заліза Поверхня з бортиком і піддоном для збору жиру і залишків Жарова поверхня 518x328 мм, ліва 259 мм - повністю гладка, права 2... Читати далі...

Характеристики


Вага - 33
Висота - 260
Глибина, мм. - 540
Переглянути всі характеристики

13824.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Доставка

Доставка

Доставка

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

  • Корпус виконаний з нержавіючої сталі 
  • Жарова поверхня (9 мм) із спеціального загартованого заліза 
  • Поверхня з бортиком і піддоном для збору жиру і залишків 
  • Жарова поверхня 518x328 мм, ліва 259 мм - повністю гладка, права 259 мм - рифлена 
  • Плавне регулювання температури до 300 ° C 
  • Захист від перегріву 
  • Придатна для безперервної роботи 
  • Вимикач з індикатором 
  • На антиковзних ніжках
  • Розміри робочої поверхні, мм: 518x328
  • Ширина, мм: 550
  • Глибина, мм: 540
  • Висота, мм: 260
  • Вага, кг: 33

Поверхня для смаження поверхня для смаження - гриль BLUE LINE використовується на підприємствах громадського харчування для приготування риби, стейків, а також для інших страв, яким необхідний безпосередній контакт з гріючою поверхнею. Поверхня повністю гладка. Температура жарової поверхні плавно регулюється до 300 °С.
Характеристики
Вага 33
Висота 260
Глибина, мм. 540
Країна виробник Голандія
Матеріал нержавіюча сталь
Напруга живлення 220
Потужність, кВт 2,4
Розмір робочої поверхні, мм 518x328
Температурний режим, ºС ºС: +50...+250
Тип підключення електричний
Тип поверхні гладка/рифлена
Тип товару жарочна поверхня
Ширина 550

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Фаст-фуд обладнання, Жарочні поверхні, HENDI (Нідерланди)