Угоди для Бюджету
оформляємо
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Потужність, кВт: 3Напруга, В: 220одна зона нагрівуТип підключення: електричнийСпосіб установки: настільнийТип поверхні: гладка, δ=12 ммТемпературний режим, ºС: +50...+300Матеріал: нержавіюча стальРозміри робочої поверхні... Читати далі...
Характеристики
оформляємо
Viber
КОНТАКТИ
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
Поверхня для смаження має гладку робочу зону і виконана з високоміцної нержавіючої сталі. Корпус так само виконаний з нержавіючої сталі.
Гладка поверхня для смаження ідеально підходить для обсмажування продуктів, яким необхідна рівномірна рум'яна скоринка: ковбаски, риба і морепродукти, ніжне філе птиці і м'яса, овочі, омлети, млинці.
На поверхні утворюється тонка жирова плівка, що забезпечує легке ковзання і виключає пригорання і прилипання продуктів.
Підключається дана модель до звичайної електромережі з напругою в 220 В. Займає мало місця на прилавку в точках фаст-фуду і на професійних кухнях кафе і ресторанів.
Характеристики | |
Кількість зон нагріву | 1 |
Матеріал корпусу | нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220 |
Параметри | 500x520x310 |
Потужність, кВт | 3 |
Робоча поверхня | гладка |
Розмір робочої поверхні, мм | - |
Температурний режим | ºС: +50...+300 |
Тип товару | жарочна поверхня |
Теги: Поверхня для смаження, гладка FGET500 FROSTY, FGET500, Жарочні поверхні