Плита індукційна FROSTY BT-E35 - відмінний вибір для застосування в кафе і ресторанах при нечастих навантаженнях. Дозволяє швидко приготувати будь-які страви при мінімальних витратах часу і електроенергії.Індукційна конф... Читати далі...
Плита індукційна FROSTY BT-E35 - відмінний вибір для застосування в кафе і ресторанах при нечастих навантаженнях. Дозволяє швидко приготувати будь-які страви при мінімальних витратах часу і електроенергії. Індукційна конфорка має кілька ступенів нагріву від 500 до 3500 Вт. Мінімальна потужність дозволяє гасити продукти, а на максимальній вода закипає в три рази швидше, ніж на звичайній електроплиті. Плита індукційна FROSTY BT-E35 обладнана зручним сенсорним управлінням. В індукційній плиті нагрівальний елемент відсутній, тепло під впливом електромагнітного поля генерується в дні посуду. Тому для індукційної плити необхідно використовувати тільки таку посуд з плоским дном: емальований сталеву і сталеву, чавунну, алюмінієву і нержавіючу з феромагнітним дном. Не підходить посуд з міді, латуні, скла, кераміки, фарфору, алюмінія. Перевірити придатність кухонного начиння до використання на індукційній варильній поверхні можна звичайним магнітом. Прилади, які намагнічуються, сміливо можна використовувати. Підключається FROSTY BT-E35 до звичайної однофазної електромережі з напругою в 220 В. Склокерамична панель плити чиститься швидко і легко звичайної серветкою через те, що її поверхня практично не нагрівається (вся енергія витрачається тільки на нагрів металевої посуду), на ній нічого не пригорає.
Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від своєї склокерамічної електроплити. Принципова відмінність полягає в тому, що у звичайній камфорці тепло виділяється нагрівальним елементом і через склокерамічну поверхню плити передається каструлі. У індукційної плити нагрівальний елемент відсутній взагалі: тепло генерується в самому дні посуду під впливом електромагнітного поля, яке створюється за допомогою спеціальної котушки індуктивності. Завдяки найбільш короткому шляху перетворення електричної енергії в теплову, індукційні плити мають ряд переваг у порівнянні зі своїми конкурентами: вони швидко нагріваються, а енергії витрачають менше. Для індукційної плити підійдуть: сталевий і сталева емальований посуд, чавунний посуд, посуд з нержавіючої сталі з феромагнітним дном і алюмінієвий посуд з феромагнітною дном. Зате не годиться посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки або фарфору. Індукційні варильні панелі дуже легко чистити. На звичайних склокерамічних конфорках пролита рідина пригорає. З індукційної камфоркою все набагато простіше: пролита рідина не пригорає, очищати варильну панель можна відразу, причому, щоб видалити, наприклад, збігле молоко, достатньо звичайної серветки.