Плита електрична індукційна GoodFood IC30
Прилад призначений для професійного застосування і призначений для встановлення в приміщеннях на підприємствах громадського харчування (бари, піцерії, ресторани і т.п.). Робота з приладом не вимагає спеціального навчання, тим не менш, користувачі повинні володіти відповідними навичками роботи в секторі громадського харчування. При виготовленні обладнання були використані матеріали і технології, що гарантують максимальний рівень гігієни, стійкість до іржавіння, значну економію енергії і безпеку в експлуатації.
Характеристики:
Корпус з нержавіючої сталі AISI 304.
Плита індукційна 1-конфорочна.
Призначена для індукційних каструль і сковорідок діаметром від 120 мм до 260 мм.
Поверхня з високоякісного жаростійкого скла чорного кольору.
Цифровий дисплей. Електромеханічна панель управління.
Електронний захист від перегріву.
Багаторівнева регулювання температури 60-240С.
10 рівнів потужності 600-3000Вт.
Електронний таймер 180 хвилин.
Тип установки: установка на столі.
Елегантні металопластикові ніжки.
Примусове охолодження.
Потужність: 3 кВт.
Напруга: 220В.
Габаритні розміри: 330х410х100мм - Вага: 4,5 кг.
Пакувальні розміри: 510х435х195мм - Вага в упаковці: 5,7 кг.
Конструкція і принцип роботи.
УВАГА! Забороняється використання індукційних плит без стабілізатора напруги.
Робота індукційної плити заснована на принципі електромагнітної індукції. Під склокерамічною поверхнею знаходиться мідна котушка. Електричний струм, проходячи через котушку, перетворюється в змінне електромагнітне поле, яке створює змінюється електричне поле (індукційний струм). Посуд з феромагнітними властивостями, що знаходиться на варильної поверхні, являє собою провідник із замкнутим контуром. Під впливом вихрового індукційного струму електрони дна посуду приходять в рух, що призводить до виділення теплової енергії, тобто до розігріву. Таким чином, нагрівається не конфорка, а безпосередньо сама посуд і знаходиться в ній їжа. З практичної точки зору, це означає високу швидкість закипання рідини або нагрівання каструлі, високий ККД нагріву - до 85-90% (для порівняння, ККД нагріву на газовій конфорці становить 60%, на стеклокерамике - 50%), холодну конфорку під час і після варіння (можливо тільки наявність залишкового тепла), а відповідно, гарантується швидке якісне приготування будь-якої страви і абсолютна безпека. З обов'язкових умов використання індукційного плити - це застосування посуду з феромагнітними властивостями. На практиці все виявляється не так складно. Найчастіше немає необхідності купувати дорогі каструлі та сковорідки нового покоління. Досить за допомогою магніту перевірити вашу звичну посуд: якщо магніт пристає до дна, значить, сміливо можете використовувати дану посуд і для індукційної конфорки.
Характеристики |
Індукційна поверхня, мм |
120 - 260 |
Артикул |
IC30 |
Вага в упаковці, кг |
5,7 |
Вага, кг |
4,5 |
Габаритні розміри (ДхГхВ), мм |
330х410х100 |
Гарантія |
12 місяців |
Кількість конфорок, шт |
1 |
Напруга, В |
220 |
Наявність духовки |
без духовки |
Пакувальні розміри (ДхШхВ), мм |
510х435х195 |
Потужність, кВт |
3 |
Тип встановлення |
настільна |
Тип управління |
цифрове |
Форма конфорок |
плоске |