Пили для м'яса

Пила для м'яса HKN-SE1650 Hurakan, 38080.00 грн
HKN-SE1650
0

30 833.00 грн

Пила стрічкова GoodFood SE1650, 14303.00 грн
GF-SE1650
0

20 695.00 грн

Пила стрічкова для кісток та м'яса SE1300S GoodFood, 15581.00 грн
GF-SE1300S
0

16 211.00 грн

Пила стрічкова для кісток та м'яса SE1650S GoodFood, 21549.00 грн
GF-SE1650S
0

22 420.00 грн

Топ Продаж
Пила для костей та м'яса RAUDER LPM-1650, 14082.00 грн
LPM-1650
0

22 618.00 грн

Пила для костей та м'яса з м'ясорубкою RAUDER YPM-2090, 16899.00 грн
YPM-2090
0

25 092.00 грн

Топ Продаж
Пила для м'яса DQ-210 FROSTY, 19157.00 грн
DQ-210
0

28 080.00 грн

Пила для м'яса DQ-280 FROSTY, 20340.00 грн
DQ-280
0

29 765.00 грн

Пила для м'яса DQ-310 FROSTY, 36872.00 грн
DQ-310
0

53 995.00 грн

Пила для м'яса HSL-1650A AIRHOT РП, 22744.00 грн
HSL-1650A
0

27 934.00 грн

Пила для м'яса SE1550 380В Fimar, 40471.00 грн
SE1550 (380)
0

84 034.00 грн

Пила для м'яса SE1830 380В Fimar, 42058.00 грн
SE1830
0

87 324.00 грн

Пила для м'яса SM155VECO FROSTY, 33970.00 грн
SM155VECO
0

38 857.00 грн

Пила для м'яса SM183VECO FROSTY, 33917.00 грн
SM183VECO
0

46 704.00 грн

Пила для м'яса SM202VECO FROSTY, 39151.00 грн
SM202VECO
0

53 909.00 грн

Показано з 1 по 15 із 27 (всього 2 сторінок)

Пили для м'яса

Пили для м’яса – це функціональне обладнання, яке використовується на професійній кухні. Такий вид обладнання здатен нарізати не тільки м’ясо але й кістки. У процесі нарізування оператор може регулювати вагу та розмір шматків продукту. Агрегати повністю безпечні, оскільки мають продуману конструкцію.

Типи пил для м’яса:

  • Дискові – оснащені різальним диском, який обертається в процесі роботи. Якісно розрізають м'ясо та кістки. Конструкція приладу подібна до столярної циркулярної пилки.
  • Стрічкові – найпопулярніші моделі, в конструкцію яких входить не тільки ріжучий елемент, а й обробний стіл. Пила для м'яса даного типу широко використовується на м'ясокомбінатах та заводах з переробки м'ясних продуктів. Пристрої легко справляються з обробкою заморожених продуктів.
  • Крокові – найточніші та надійніші модифікації, здатні зробити глибокий зріз та велику висоту пропилу. Така пила для м'яса та кісток працює за рахунок зворотно-поступальних рухів металевого ножа.

Найбільш розповсюдженим типом пил серед представлених є стрічковий. Такі прилади оснащені системою безпеки, тому ризики травмування повністю виключені. Також в конструкції є штовхач для м'яса, плавний запуск та важіль екстреної зупинки.

Як обрати пилку для м’яса?

Перед тип як купити пилку для м’яса, уважно ознайомтесь з цією інформацією в описах товарів:

Потужність. Надзвичайно важливий показник, від якого залежить сфера застосування приладу. Чим вища потужність, тим твердіші продукти здатна нарізати пила. Моделі з не великою потужністю не впораються з обробкою кісток. 

Довжина полотна для нарізки. Чим довше полотно, тим більша висота розпилу. Моделі з довгими ножами придатні для обробки цілих туш та їхніх половин. Довжина пропилу пилки для м’яса серед представлених на сайті Цикади може варіюватись:від 150 до 195 мм та від 220 до 250 мм.

Тип різального полотна. Абсолютно всі полотна виготовляються з нержавіючої сталі, але їхня конструкція може відрізнятися. Залежно від типу продуктів, які необхідно нарізати, використовують такі модифікації полотна:

  • стандартний зуб 4TPI – для свіжого та охолодженого м'яса;
  • рідкісний зуб 3TPI – для замороженого м'яса;
  • змінний зуб 3+3TPI – для обробки половин туш у великих промислових обсягах.

Дуже важливо звернути увагу на якість конструкції агрегату. Усі її елементи повинні мати надійне кріплення. Оскільки ріжуче полотно постійно піддаватиметься механічному впливу, воно має бути дуже міцним та якісним. Корпус якісного пристрою та інші деталі є стійкими до дії вологи. Якісні пили для м'яса від італійських виробників оснащені корпусами із литого алюмінію.