Ширина, мм: 1220 | |
Глибина, мм: 840 | |
Висота, мм: 1700 |
- Під печі виконаний з металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла
- Установка температурних параметрів і відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, проводиться за допомогою електронного пульта управління
- Робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі
- Можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду і технічного обслуговування
- Подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів
- Подові печі має суцільнозварну конструкцію
Подові печі є професійним обладнанням і застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, в кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування.
Випічка, вироблена в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури всередині пекарної камери.
У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійне рівномірний розподіл тепла.
Кожна секція печі оснащена незалежними терморегуляторами з можливістю відключення верхніх нагрівальних елементів.
Випічка продукції відбувається на деках, які завантажуються в кожну секцію на під печі. Під - це металева або керамічна плита (опціонально), безпосередньо на якій проводиться випічка.
Подова піч складається з незалежних ізольованих камер випікання. Дана конструкція дозволяє регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.
Характеристики |
Висота |
61700 |
Глибина, мм. |
840 |
Кількість камер, шт |
3 |
Країна виробник |
Італія |
Матеріал |
нержавіюча сталь/фарбована сталь |
Напруга живлення |
380 В |
Потужність, кВт |
20 |
Розміри камери, мм: |
870х650х250 |
Температурний режим, ºС |
ºС: +35...+400 |
Тип товару |
піч для піци |
Ширина |
1220 |