- Кількість рівнів, шт: 6.
- Місткість: 6 листів 600х400 мм.
- Відстань між напрямними, мм: 75.
- Потужність, кВт: 10,3.
- Напруга, В: 380.
- Робоча температура, ° С: 30-260.
- Парозволоження: є, підключення до водопроводу.
- Тип управління: сенсорне.
- Розміри (ДхШхВ), мм: 800х811х682.
- Вага, кг: 72.
- Виробник: UNOX (Італія).
У комплект поставки листи не входять.
Конвекційна піч UNOX XEFT-06EU-ELRV
Конвекційні печі XEFT06EUELRV серії BakerLuxот UNOX дозволяють готувати з застосуванням пара. Тип пароутворення в конвекційної печі XEFT06EUELRV інжекторний, тобто вода в невеликій кількості подається на вентилятор і розбризкується на Тени. Так в камері печі може утворюватися пар в температурному діапазоні від 48 до 260 ° С.
Печі серії Baker LuxTM створені перш за все для приготування всього асортименту хлібобулочних та кондитерських виробів. Конвекційні печі даної серії можна зустріти не тільки в пекарнях і кондитерських цехах, але і в гарячих цехах підприємств громадського харчування. Функціональні можливості конвекционной печі XЕFT-06ЕU-ELRV дають можливість приготувати будь духове гастрономічне блюдо в режимі конвекції із застосуванням пари або без нього.
Конвекційна піч XEFT06EUELRV може працювати в трьох режимах:
1. Випічка з використанням тільки конвекції при температурі від 30 до 260 ° С.
2. Комбінована випічка конвекція з парою при температурі від 48 до 260 ° С.
3. Попередній розігрів з максимальною температурою 260 ° С
Панель управління в конвекційних печах XEFT06EUELRV електронна (сенсорна). Можна задати до 99 програм приготування, кожну з яких можна розділити на 3 етапи + предразогрев. На кожному етапі можна задати свою температуру, час приготування і вологість в камері. На дисплеї відображається час до кінця приготування, температура задана і реальна в камері. Є функція охолодження камери печі «COOL». Піч може працювати в безперервному режимі «INF». Можна встановлювати температуру приготування як в ° С так і в ° F. Можна керувати Розстоєчні камерою.
Технологія STEAM.Plus сприяє утворенню пара в камері печі на перших хвилинах випічки в температурному діапазоні 48 - 260 ° С, що грає ключову роль для утворення золотистої скоринки і необхідної внутрішньої структури продукту. При цьому Ви самі можете встановити рівень вологості в камері від 20 до 100%.
Технологія AIR.Plus забезпечує 2 швидкості потоків повітря в камері, вентилятори з реверсивним рухом.
Фірмова система DRY.Plus швидко видалить всю вологу з камери готування. Завдяки цьому, можна отримати ідеально засмажену корочку і однорідну структуру.
Технологія Protek.SAFE ™ сприяє максимальної ефективності та безапасності при роботі - під час відкриття дверцят двигун зупиняється для запобігання втрати енергії.
Двері з ергономічною ручкойоткривется справа наліво. Замок SOFT-CLOSE.