- Тип підключення: газ
- Кількість секцій: 2 секції
- Продуктивність, кг/година: 10
- ГАЗ (бал)260гр/год
- Габаритні розміри, мм – 600х550х850
- Вага: 27 кг.
Пекти для запікання картоплі на 2 ящики М079 PIMAK
Час запікання картоплі печі М079 Pimak залежить від величини коренеплоду. Воно може становити 40-60 хвилин, при цьому - з використанням простору двох ярусів - в один і той же час може бути приготовлене до 20 великих печених картоплин.
Процес підготовки до запікання включає миття продукту в проточній воді і приміщення його у фольгу. Загорнута картопля печеться при температурі, що відповідає технології, після чого використовується згідно з планами кухаря. Якщо продукт не потрібно подавати покупцеві, що замовив, картопля залишається в печі в підігрітому вигляді.
При необхідності здійснити видачу готової страви картоплю розрізають навпіл, а м'якоть кожної половини збивають з вершковим маслом/твердим сиром. За бажанням клієнта можна додати до готової страви різні начинки.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ:
- проста технологія приготування;
- одночасне запікання достатньої кількості продукту;
- підтримання температури вже запеченої картоплі протягом певного часу до подачі.
Характеристики |
Вага |
27 |
Кількість секцій |
2 |
Параметри |
600х550х850 |
Продуктивність, кг/год |
10 |
Споживання газу, гр/год |
260 |
Тип підключення |
газовий |