- Тип підключення: електричний
- Кількість секцій: 3 секції
- Продуктивність, кг/година: 15
- Потужність, кВт: 4,5
- Напруга, В/Гц: 220/50
- Габаритні розміри, мм – 480X550X105
- Вага, кг.
Пекти для запікання картоплі на 3 ящики М079-3Е PIMAK
Час запікання картоплі печі М079 Pimak залежить від величини коренеплоду. Воно може становити 40-60 хвилин, при цьому - з використанням простору трьох ярусів - в один і той же час може бути приготовлене до 30 великих печених картоплин.
Процес підготовки до запікання включає миття продукту в проточній воді і приміщення його у фольгу. Загорнута картопля печеться при температурі, що відповідає технології, після чого використовується згідно з планами кухаря. Якщо продукт не потрібно подавати покупцеві, що замовив, картопля залишається в печі в підігрітому вигляді.
При необхідності здійснити видачу готової страви картоплю розрізають навпіл, а м'якоть кожної половини збивають з вершковим маслом/твердим сиром. За бажанням клієнта можна додати до готової страви різні начинки.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ:
- проста технологія приготування;
- одночасне запікання достатньої кількості продукту;
- підтримання температури вже запеченої картоплі протягом певного часу до подачі.
Характеристики |
Кількість секцій |
3 |
Напруга живлення |
220 |
Параметри |
480X550X105 мм |
Потужність, кВт |
4,5 |
Продуктивність, кг/год |
15 |
Тип підключення |
електричний |