Обладняння м'ясного цеху

Уточнити Пошук
Топ Продаж
Кутер 2,9л. R2 Robot Coupe, 25711.00 грн
R2
0

46 570.00 грн

Кутер 3,3 л C4 VV LA FELSINEA BM, 25879.00 грн
C 4V
0

25 879.00 грн

Кутер 3,7л. 220В R3-1500 Robot Coupe, 31013.00 грн
R3-1500
0

56 167.00 грн

Кутер 4,5 л Robot Coupe R4 Франція, 46752.00 грн
R4
0

83 251.00 грн

Кутер 5,5л. 380В R5 Plus Robot Coupe, 66386.00 грн
R5 Plus
0

120 199.00 грн

Кутер 5,9л. 380В R5G Robot Coupe, 67584.00 грн
R5G
0

122 364.00 грн

Кутер 6л. VC-6 AIRHOT РП, 12079.00 грн
VC-6
0

15 224.00 грн

Кутер 9,4л. C 9 VV Sirman, 39663.00 грн
C 9 VV
0

63 244.00 грн

Кутер Sirman C4VV Італія, 19497.00 грн
C4VV
0

30 033.00 грн

Кутер для мяса - 8кг BZK BOGAZICI ТФ, 42007.00 грн
BZK
0

64 584.00 грн

Кутер для мяса на 8кг. BZK BOGAZICI ТФ, 42007.00 грн
BZK
0

64 584.00 грн

Кутер для мяса та хумуса - 4л BSKZ.2 BOGAZICI ТФ, 19619.00 грн
BSKZ.2
0

27 853.00 грн

Кутер для мяса та хумуса - 8л BSZK.8 BOGAZICI ТФ, 38776.00 грн
BSZK.8
0

56 512.00 грн

Кутер для мяса та хумуса на 4л. BSKZ.2 BOGAZICI ТФ, 19619.00 грн
BSKZ.2
0

27 853.00 грн

Кутер для мяса та хумуса на 8л. BSZK.8 BOGAZICI ТФ, 38776.00 грн
BSZK.8
0

56 512.00 грн

Показано з 1 по 15 із 162 (всього 11 сторінок)

Обладняння м'ясного цеху

М'ясний цех — це виробнича лінія або комплекс машин та обладнання для переробки м'яса, виготовлення м'ясних виробів, ковбасних виробів та інших продуктів. Щоб забезпечити ефективний процес виробництва, потрібно мати відповідне обладнання. Декілька ключових компонентів м'ясного цеху:

  • Фаршемішалка - використовується для змішування м'яса з різними добавками, спеціями та інгредієнтами. Вона допомагає одержати рівномірний фарш з необхідними характеристиками.
  • Шприц ковбасний - це обладнання для наповнення кишеньки м'ясом. Шприці ковбасні дозволяють ефективно та швидко заповнювати кишеньку фаршем, формуючи ковбаси.
  • Куттери - вони використовуються для подрібнення м'ясних виробів.
  • Пили для м'яса - використовуються для розрізання м'ясних брилок на менші частини. Пили можуть бути ручними або електричними і допомагають швидко та ефективно розрізати великі брилки м'яса.

Крім вищезазначеного обладнання, м'ясний цех може включати також м'ясорубки, формувачі котлет, термоусадочні камери для упаковки продукції, різноманітні столи для обробки м'яса та інше допоміжне обладнання.

При виборі обладнання для м'ясного цеху важливо враховувати його продуктивність, надійність, легкість у користуванні та очищенні, а також вимоги до якості готової продукції.