Новинки пакувального обладнання!
Вакуумний пакувальник – це обладнання яке широко використовується як в домашніх умовах, так і на професійній кухні. Прилад допомагає дотримуватись правил товарного сусідства в холодильнику, вирішувати питання з упаковкою продуктів та усуненням неприємного запаху.
Для чого потрібен вакууматор?
Вакууматор зазвичай використовують у таких цілях:
- Збільшення терміну зберігання продуктів. Відсутність повітря передбачає відсутність контакту продукту з бактеріями, відповідно, процес гниття сповільнюється. Наприклад, готова м'ясна страва може зберігатися у холодильнику 2-3 дні, а у вакуумній упаковці — до 6 днів.
- Запобігання неприємних запахів. Якщо у закладі використовується один холодильник для зберігання різних продуктів: риби, м'яса, сиру, і навіть готової їжі. Як би цього не хотілося, але всі запахи поєднуються і одні продукти вбирають запах інших. Щоб уникнути цього, можна вакуумувати продукти, які плануєш зберігати у холодильнику довго.
- Збереження свіжості продуктів. Будь-який продукт так чи інакше містить вологу, а у випадку з овочами та фруктами це помітно найяскравіше. Вода випаровується на повітрі, і фрукти та овочі втрачають вигляд та смак. У випадку харчової плівки свіжість продуктів зберігається максимально довго.
- Маринування продуктів. Деякі використовують вакууматори для маринування м'яса, оскільки всередині упаковки створюється тиск, через що м'ясо розширюється і краще просочується маринадом. Так готова страва виходить смачнішою.
- Щоб перекусити у тривалій поїздці. Транспортування їжі у вакуумних пакетах зручне та компактне. Не потрібно додаткового обладнання, потрібно просто відкрити пакет та насолоджуватись стравою.
Маємо нове надходження пакувального обладнання від різних виробників, яке можна переглянути за посиланням тут.