М'ясорубки та аксесуари

Професійні м'ясорубки – це обладнання, призначене для подрібнення м'яса та інших харчових продуктів. Їхня відмінність від побутових полягає у великій потужності, яка для побутових моделей не властива.
Всі моделі промислових електром'ясорубок, незалежно від виробника, схожі між собою і включають такі конструкційні частини:
- завантажувальний пристрій;
- робоча камера з шнеком;
- електродвигун з редуктором;
- ріжучий вузол (ніж).
Останній може мати наступну комплектацію:
Enterprise - складається з шнека, 1 решітки, 1 одностороннього ножа. Такий комплект дозволить перемелювати лише м'ясо з мінімальною кількістю прожилок, куряче, рибне філе, відварені овочі. Через це, і продуктивності в 30-600 кг/год, його доцільно використовувати на невеликих підприємствах.
1/2 Unger - є більш універсальним пристроєм, призначеним для закладів, яким буде достатньо на годину переробляти до 600 кг м'яса. У комплекції має шнек, підрізну і ріжучу решітку, двосторонній ніж.
Unger - підійде для великих харчових виробництв, оскільки здатний перемолоти саме жилаве м'ясо (більше 300 кг/год). У своєму складі має шнек, нерухому решітку, 2 решітки та 2 двосторонніх ножа.
Функція «реверс», якою оснащені не всі професійні м’ясорубки, дозволяє витягти і/або знову перекрутити застряглі прожилки і волокна в решітці. Це дуже важливо при переробці м'яса більш низької якості. Стандартні функціональні можливості машини розширюються, зростає її роль у приготуванні майбутніх кулінарних шедеврів.
Перед тип як купити професійну м’ясорубку, зверніть увагу на такі технічні особливості:
- Габарити та вага. Зараз можна знайти як компактні моделі, так і габаритні. Вибирайте прилад, яким буде зручно користуватися, враховуйте його вагу.
- Продуктивність (кг/год). Чим більше сировини здатна переробити м'ясорубка, тим ефективніше її робота. Але не завжди може бути необхідність купувати агрегат, який буде виробляти по 200 кг фаршу в годину, якщо у Вас невеличке кафе або фаст-фуд.
- Енергоефективність. Кількість споживаної електроенергії залежить від потужності приладу. Більшість моделей, представлених в асортименті виробників, є досить економічними.
- Матеріал. Найбільш довговічними є агрегати, корпус яких виконаний з нержавіючої сталі або алюмінію. Вони не схильні до корозії, легко миються та не вимагають особливого догляду.
- Безпека. Якісна електрична професійна м'ясорубка оснащується запобіжниками. Уточніть даний момент при покупці.
- Комплектація. Найкраще обирати модифікації з насадками та перехідниками. Деякі агрегати здатні виконувати функцію м'ясорубки, а також мати насадку для формування ковбасних виробів.
На сайті Цикади представлений широкий вибір професійного обладнання (м’ясорубки, насадки (решітки, ножі, насадки на ковбасні шприці). У нас можна знайти лише оригінальне обладнання та аксесуари від відомих виробників з усього світу.