М'ясорубки та аксесуари

Уточнити Пошук
Топ Продаж
Комплект насадок для ковбас IMBUTO FROSTY, 523.00 грн
IMBUTO
0

953.00 грн

М'ясорубка  промислова 22TE (220) Fimar, 19962.00 грн
22TE (220)
0

41 458.00 грн

М'ясорубка  промислова 22TE (380) Fimar, 18923.00 грн
22TE (380)
0

39 299.00 грн

М'ясорубка  промислова Fama FTS137UTE (220)  з реверсом, 29536.00 грн
FTS137UTE (220)
0

61 620.00 грн

М'ясорубка  промислова FTS107E APACH, 25851.00 грн
FTS107E
0

34 083.00 грн

М'ясорубка  промислова HKN-12 CR SCE HURAKAN, 8669.00 грн
HKN-12(CR) SCE
0

8 267.00 грн

М'ясорубка  промислова HKN-12CR HURAKAN, 10526.00 грн
HKN-12CR
0

12 333.00 грн

Топ Продаж
М'ясорубка  промислова HKN-22SSE HURAKAN, 15944.00 грн
HKN-22SSE
0

18 513.00 грн

М'ясорубка  промислова TR12C 1ph Fimar, 34693.00 грн
TR12/C 1ph
0

43 091.00 грн

М'ясорубка  промислова TR12S 1ph Fimar, 28074.00 грн
TR12/S 1ph
0

28 579.00 грн

М'ясорубка  промислова TR12TS 1ph Fimar, 31532.00 грн
TR12/TS 1ph
0

30 810.00 грн

М'ясорубка  промислова TR12TS-U 1ph Fimar, 45736.00 грн
TR12/TS-U 1ph
0

41 829.00 грн

М'ясорубка  промислова TR22C 1ph Fimar, 33763.00 грн
TR22/C 1ph
0

44 292.00 грн

М'ясорубка  промислова TR22C 3ph Fimar, 29970.00 грн
TR22/C 3ph
0

41 935.00 грн

М'ясорубка  промислова TR22RS 1ph CE Fimar, 56297.00 грн
TR22/RS 1ph CE
0

62 622.00 грн

Показано з 1 по 15 із 150 (всього 10 сторінок)

М'ясорубки та аксесуари

Професійні м'ясорубки – це обладнання, призначене для подрібнення м'яса та інших харчових продуктів. Їхня відмінність від побутових полягає у великій потужності, яка для побутових моделей не властива.

Всі моделі промислових електром'ясорубок, незалежно від виробника, схожі між собою і включають такі конструкційні частини:

  • завантажувальний пристрій;
  • робоча камера з шнеком;
  • електродвигун з редуктором;
  • ріжучий вузол (ніж).

Останній може мати наступну комплектацію:

Enterprise - складається з шнека, 1 решітки, 1 одностороннього ножа. Такий комплект дозволить перемелювати лише м'ясо з мінімальною кількістю прожилок, куряче, рибне філе, відварені овочі. Через це, і продуктивності в 30-600 кг/год, його доцільно використовувати на невеликих підприємствах.

1/2 Unger - є більш універсальним пристроєм, призначеним для закладів, яким буде достатньо на годину переробляти до 600 кг м'яса. У комплекції має шнек, підрізну і ріжучу решітку, двосторонній ніж.

Unger - підійде для великих харчових виробництв, оскільки здатний перемолоти саме жилаве м'ясо (більше 300 кг/год). У своєму складі має шнек, нерухому решітку, 2 решітки та 2 двосторонніх ножа.

Функція «реверс», якою оснащені не всі професійні м’ясорубки, дозволяє витягти і/або знову перекрутити застряглі прожилки і волокна в решітці. Це дуже важливо при переробці м'яса більш низької якості. Стандартні функціональні можливості машини розширюються, зростає її роль у приготуванні майбутніх кулінарних шедеврів.

Перед тип як купити професійну м’ясорубку, зверніть увагу на такі технічні особливості:

  • Габарити та вага. Зараз можна знайти як компактні моделі, так і габаритні. Вибирайте прилад, яким буде зручно користуватися, враховуйте його вагу.
  • Продуктивність (кг/год). Чим більше сировини здатна переробити м'ясорубка, тим ефективніше її робота. Але не завжди може бути необхідність купувати агрегат, який буде виробляти по 200 кг фаршу в годину, якщо у Вас невеличке кафе або фаст-фуд.
  • Енергоефективність. Кількість споживаної електроенергії залежить від потужності приладу. Більшість моделей, представлених в асортименті виробників, є досить економічними.
  • Матеріал. Найбільш довговічними є агрегати, корпус яких виконаний з нержавіючої сталі або алюмінію. Вони не схильні до корозії, легко миються та не вимагають особливого догляду.
  • Безпека. Якісна електрична професійна м'ясорубка оснащується запобіжниками. Уточніть даний момент при покупці.
  • Комплектація. Найкраще обирати модифікації з насадками та перехідниками. Деякі агрегати здатні виконувати функцію м'ясорубки, а також мати насадку для формування ковбасних виробів.


На сайті Цикади представлений широкий вибір професійного обладнання (м’ясорубки, насадки (решітки, ножі, насадки на ковбасні шприці). У нас можна знайти лише оригінальне обладнання та аксесуари від відомих виробників з усього світу.