Ручна тістоскотка для пасти. Довжина валків: 150 мм. Розлучення валків: 0,2 – 2,2 мм.
Характеристики:
- Тип: тісторозкатка ручна
- Ширина розкочування: 140 мм.
- Розведення: 0,2-2,2 мм.
- Розміри: 205x145x140 мм.
- Вага: 2 кг.
- Cod: 162
- Модель: Imperia iPASTA SFOGLIATRICE cod. 162
Портативна ручна тісторозкатка Imperia iPASTA SFOGLIATRICE cod. 162 призначена для розкочування крутого тіста для чебуреків, пельменів, а також подальшого виготовлення лазаньї та італійської пасти.
Особливості:
- Регулятори товщини розкочування з 6 положеннями
- Гладкий вал для тісторозкатки не чіпляє і не рве тісто
- Осі, що самозмазуються, і втулки
Опції:
Електропривід Pasta Facile 600
Насадка для спагетті Simplex 275
Насадка для капеліні Simplex 274
Насадка для капеліні Simplex 230
Насадка для тальятелле Simplex 240
Насадка для феттуччини Simplex 260
Насадка для лазанетте Simplex 270
Насадка для лазанетте Simplex 276
Насадка для паппарделле Simplex 277
Насадка для ньоккі / кавателлі / ригателлі Mille Gnocchi 450
Насадка для равіолі Ravioli Maker 410
Насадка для равіолі Ravioli Maker 400
Подвійна насадка для капеліні та тренет Duplex 200
Подвійна насадка для капеліні та феттуччини Duplex 205
Подвійна насадка для капеліні та лазанетте Duplex 209
Подвійна насадка для тальятелле та тренетте Duplex 213
Подвійна насадка для тальятелле та феттуччині Duplex 217
Подвійна насадка для тренетте та лазанетте Duplex 221
Подвійна насадка для тренетте та спагетті Duplex 225
Подвійна насадка для лазанетте та спагетті Duplex 227
Подвійна насадка для реджинетте Duplex 229
Форма для равіолі Raviolamp 310
Форма для равіолі Raviolamp 314
Набір форм для равіолі Raviolamp 317
Набір форм для равіолі Raviolamp 318
Сушарка для локшини Stendipasta 540
Виробник ручної тестораскатки локшини компанією Imperia надає гарантію 12 міс. модель iPASTA SFOGLIATRICE cod. 162