Лінії самообслуговування

Уточнити Пошук
CARSOLPI
0

88 617.00 грн

Марміт для других страв з двома полицями, довжина 1000 МВ-2 АРТЕ-Н, 14119.00 грн
МВ-2
0

29 559.00 грн

МВ-2
0

32 600.00 грн

Марміт для других страв з двома полицями, довжина 1500 МВ-2 АРТЕ-Н, 16713.00 грн
МВ-2
0

36 181.00 грн

Марміт для других страв з двома полицями, довжина 1800 МВ-2 АРТЕ-Н, 18432.00 грн
МВ-2
0

40 606.00 грн

МВ-1
0

25 518.00 грн

Марміт для других страв з однією полицею, довжина 1200 МВ-1 АРТЕ-Н, 14196.00 грн
МВ-1
0

28 506.00 грн

Марміт для других страв з однією полицею, довжина 1500 МВ-1 АРТЕ-Н, 15503.00 грн
МВ-1
0

31 995.00 грн

Марміт для других страв з однією полицею, довжина 1800 МВ-1 АРТЕ-Н, 17107.00 грн
МВ-1
0

36 346.00 грн

Марміт для перших страв з двома полицями, довжина 1000 МП-2 АРТЕ-Н, 15992.00 грн
МП-2
0

31 402.00 грн

МП-2
0

33 656.00 грн

Марміт для перших страв з двома полицями, довжина 1500 МП-2 АРТЕ-Н, 21803.00 грн
МП-2
0

39 509.00 грн

Марміт для перших страв з двома полицями, довжина 1800 МП-2 АРТЕ-Н, 22937.00 грн
МП-2
0

46 062.00 грн

МП-1
0

27 362.00 грн

Марміт для перших страв з однією полицею, довжина 1200 МП-1 АРТЕ-Н, 15752.00 грн
МП-1
0

29 536.00 грн

Показано з 1 по 15 із 47 (всього 4 сторінок)

Лінії самообслуговування

Лінії самообслуговування в ресторанах та барах стають все популярнішими завдяки своїй ефективності та зручності для клієнтів. Вони дозволяють гостям переглядати та вибирати страви за власним бажанням, пришвидшуючи процес обслуговування та зменшуючи черги. Ось основні компоненти, які включають лінії самообслуговування в ресторанному та барному бізнесі:

Буфетні Столи:

Оснащені холодильним або тепловим обладнанням для подачі різноманітних страв у відповідних температурних умовах.

Диспенсери для напоїв:

Дозволяють гостям самостійно наливати гарячі та холодні напої.

Станції з соусами та приправами:

Гості можуть самостійно додавати соуси та приправи за власним смаком.

Столи для видачі посуду та приборів:

Забезпечують гостей чистим посудом та столовими приборами.

Секції для десертів:

Викладка та самостійний вибір десертів.

Інформаційні таблички та меню:

Допомагають гостям орієнтуватися в асортименті та складі страв.

Електронні каси та термінали для самообслуговування:

Спрощують процес оплати, дозволяючи гостям здійснити покупку без участі персоналу.

Лінії самообслуговування надають гостям можливість відчути більшу свободу вибору, а також зекономити час під час обіду чи вечері. Для ресторанів та барів це також шлях до оптимізації робочого процесу та підвищення загальної продуктивності обслуговування.