- 2 швидкості 1500/2500 об / хв.,
- Об'єм бункера - 5,3 / 3.1 л
Свого часу куттери (або як їх ще називають кухонні процесори) були винайдені спеціально для того, щоб швидко, без зусиль і в найкоротші терміни подрібнити найрізноманітніші продукти.
Перш за все такий кухонний процесор стане в нагоді на м'ясних комбінатах і в ковбасному виробництві - Кутер зможе подрібнити м'ясну м'яку сировину і перетворити її в однорідну масу. Принцип дії куттера при цьому максимально простий - на валу закріплено кілька серповидних швидкообертаючих ножів, які по черзі занурюються в відкриту або вакуумно закриту чашу. За допомогою такої роботи кутера, м'ясо перетворюється в однорідну гомогенну масу.
Однак професійний кухонний комбайн насправді може впоратися не тільки з м'ясним продуктом. Кутюр'є здатні також подрібнити сухофрукти і горіхи, сир і шоколад. «Чи по зубах» їм і дроблення льоду (хоча не варто забувати, що ця функція не головна, а для постійного крошения замороженої води були винайдені Льодокришителі), а вже про зелень і говорити не доводиться.
При всьому при цьому професійні кухонні комбайни можуть ще й приготувати овочеве або фруктове пюре. Соуси, супи-пюре і паштети - з усім цим теж може впоратися кутер. Купити таке обладнання - значить, істотно полегшити собі роботу на кухні, заощадити на персоналі і порадувати відвідувачів свого закладу громадського харчування. І це далеко не всі можливості кухонного процесора! Потрібно приготувати тісто? Збити крем, соус, білок, вершки? З усім цим чудово впорається кутер. Ціна на цей товар коливається в залежності від розмірів професійного кухонного комбайна, продуктивності і виробника, проте якою б кутер ви не вибрали - витрати повністю себе виправдають
Характеристики |
Вага |
11 |
Країна виробник |
Італія |
Матеріал корпусу |
нержавіюча сталь |
Напруга живлення |
220 |
Обсяг ємності, л |
5,3/3,1 л |
Параметри |
365х305х320 |
Потужність, кВт |
0,35 |
Тип товару |
кутер |
Швидкість обертів, об/хв |
1500/2500 об/хв |