Коптильня гарячого копчення 2 мм 460х300х280мм з термометром - 926121293

Модель: IC-1544
Артикул: IC-1544

Скорочений опис


Коптильня гарячого копчення 2 мм, 460х300х280мм з термометромНа сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо або рибу не варто їхати на природу або за місто. Тим більше коли на вулиці вже не так тепло. Тепер це можна зроби... Читати далі...

Характеристики


Вага - 9.6 кг
Висота - 200.0 мм
Висота коптильні - 210.0 мм
Переглянути всі характеристики

1031.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка і Оплата
Оплата

Оплата

Дізнайтесь як оплатити

Доставка

Доставка

Доставка

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Коптильня гарячого копчення 2 мм, 460х300х280мм з термометром
На сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо або рибу не варто їхати на природу або за місто. Тим більше коли на вулиці вже не так тепло. Тепер це можна зробити навіть у себе на плиті!
Адже як тільки коптильня гарячого копчення з гідрозатвором 'явиться на вашій кухні - вона стане невід'ємним атрибутом ваших кулінарних приготувань.
Якщо раніше Ви могли тільки мріяти про домашній копченої ковбаски, салі або рибі, то сьогодні кожен може побалувати себе делікатесами.
Не варто навіть говорити про те, що купівельна продукція і приготована в котільне у себе у дворі або на кухні - це як небо і земля.
Готуйте різноманітні копченості в домашніх умовах і Ви застрахуете себе від неякісних продуктів, отримаєте масу задоволення від такого приготування ну, і звичайно-ж, заощадите бюджет.
Але, щоб стати кулінарним фахівцем в цій справі - потрібна якісна коптильня!
Вона повинна бути довговічною, міцною, зручною, надійною і практичною!
Всі наші коптильні гарячого копчення відповідають цим вимогам!
ПІДГОТОВКА І Порядок РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована деревина для копчення - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленние, розкладаються на решітках. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів підстави, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби - до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса - ще слабше, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожного миття коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

Характеристики
Вага 9.6 кг
Висота 200.0 мм
Висота коптильні 210.0 мм
довжина 400.0 мм
Довжина коптильні 450.0 мм
Источник дыма Щепа,тирса
Источник тепла відкритий вогонь пальника
Количество уровней коптильни 2
Конструкция Суцільна
Матеріал Сталь
Мерная емкость для опилок/щепы немає
Ножки немає
Поддон для стекания жира 1 шт.
Разовая загрузка коптильни 3-4 (кг)
Решетка для продуктов 2 шт.
Тип коптильни деревна
Тип копчения Горячее
Толщина материала 2.0 мм
Упаковка Коробка
Форма Прямокутна
Функция гриль, барбекю немає
Ширина 200.0 мм
Ширина коптильни 260.0 мм

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Коптильня гарячого копчення 2 мм 460х300х280мм з термометром - 926121293, IC-1544, Коптильни