Коптильня гарячого копчення 1мм 450х260х210мм з термометром тріска - 968129068

Модель: IC-1642
Артикул: IC-1642

Скорочений опис


Коптильня гарячого копчення 1мм, 450х260х210мм з термометром + 1кг тріски на вибір.На сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо або рибу не варто їхати на природу або за місто. Тим більше коли на вулиці вже не так тепло... Читати далі...

Характеристики


Вага - 6.9 кг
Висота - 200.0 мм
Висота коптильні - 210.0 мм
Переглянути всі характеристики

908.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка і Оплата
Оплата

Оплата

Дізнайтесь як оплатити

Доставка

Доставка

Доставка

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Обмін-Повернення

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Коптильня гарячого копчення 1мм, 450х260х210мм з термометром + 1кг тріски на вибір.
На сьогоднішній день, щоб Вам закоптити м'ясо або рибу не варто їхати на природу або за місто. Тим більше коли на вулиці вже не так тепло. Тепер це можна зробити навіть у себе на плиті!
Адже як тільки коптильня гарячого копчення з гідрозавісам з'явиться на вашій кухні - вона стане невід'ємним атрибутом ваших кулінарних приготувань.
Якщо раніше Ви могли тільки мріяти про домашній копченої ковбаски, салі або рибі, то сьогодні кожен може побалувати себе делікатесами.
Не варто навіть говорити про те, що купівельна продукція і приготована в котельні у себе у дворі або на кухні - це як небо і земля.
Готуйте різноманітні копченості в домашніх умовах і Ви застрахуєте себе від неякісних продуктів, отримаєте масу задоволення від такого приготування ну, і звичайно-ж, заощадите бюджет.
Але, щоб стати кулінарним фахівцем в цій справі - потрібна якісна коптильня!
Вона повинна бути довговічною, міцною, зручною, надійною і практичною!
Всі наші коптильні гарячого копчення відповідають цим вимогам!
ПІДГОТОВКА І Порядок РОБОТИ
УВАГА: Після покупки, перед першим приготуванням, необхідно коптильню промити гарячою водою і прогріти на джерелі вогню протягом 20-25 хвилин.
Зняти кришку з корпусу. На дно корпусу насипати тирсу або тріски, розподіливши їх рівним шаром, з розрахунку 200-250 гр. на 1 годину роботи.
Тирса, дрібні стружки або тріска, очищені від кори, бажано застосовувати листяних порід дерев, крім берези. Рекомендована деревина для копчення - вільхові, дубові, осикові, від старих яблунь, груш, горіха, кедра, ялівцю, вересу.
Сирі продукти, попередньо засолені (замариновані) і злегка повяленние, розкладаються на решітках. М'ясо бажано трохи проварити.
Кришку надіти на корпус. Зібрана таким чином коптильня з продуктами встановлюється на джерело розігріву. Протягом 5-10 хвилин можливий інтенсивний нагрів підстави, після чого його необхідно зменшити: при копченні риби - до середнього рівня, а при копченні сала і м'яса - ще слабше, щоб не витопити жир.
Час копчення залежить від ваги продуктів, температури, вологості, обсягу порцій, інтенсивності нагріву та може бути для риби 30-60 хвилин, для сала і м'яса 60-120 хвилин.
Після використання, коптильню потрібно очистити жорсткою щіткою, щоб зняти кіптява і забруднення. Потім вимити губкою з мильним розчином, обполоснути теплою водою і витерти насухо рушником. Просушити коптильню в перевернутому вигляді.
Після кожного миття коптильні, обов'язково змастити внутрішню частину корпусу і кришки рослинним маслом.

Характеристики
Вага 6.9 кг
Висота 200.0 мм
Висота коптильні 210.0 мм
довжина 400.0 мм
Довжина коптильні 450.0 мм
Источник дыма Тріска, тирса
Источник тепла відкритий вогонь Горілки
Количество уровней коптильни 2
Конструкция Суцільна
Матеріал Сталь
Мерная емкость для опилок/щепы немає
Ножки немає
Поддон для стекания жира 1 шт.
Разовая загрузка коптильни 3-4 (кг)
Решетка для продуктов 2 шт.
Температура копчения 100 град.
Тип коптильни Деревна
Тип копчения Горяче
Толщина материала 1.0 мм
Упаковка Коробка
Форма Прямокутна
Функция гриль, барбекю нет
Ширина 200.0 мм
Ширина коптильни 260.0 мм

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Коптильня гарячого копчення 1мм 450х260х210мм з термометром тріска - 968129068, IC-1642, Коптильни