Контейнери для Продуктів

Уточнити Пошук
Топ Продаж
Банка скляна з бугельною застібкою 0,35 л Uniglass, 96.00 грн
22503ф
0

96.00 грн

Топ Продаж
Банка скляна з бугельною застібкою 0,5 л Uniglass, 1542.00 грн
22504ф
0

106.00 грн

Топ Продаж
Банка скляна з бугельною застібкою 1 л Uniglass, 129.00 грн
22506ф
0

129.00 грн

Топ Продаж
Банка скляна з бугельною застібкою 1,5 л Uniglass, 145.00 грн
22507ф
0

145.00 грн

G.ST.75.D.4
0

9 337.00 грн

691076
0

2 866.00 грн

691441
0

2 047.00 грн

BK--00125
0

35 064.00 грн

BK--00175
0

36 928.00 грн

ICS125L110
0

48 420.00 грн

Топ Продаж
Візок для сипучих продуктів, 100 л GastroPlast, 4837.00 грн
GIB--0001
0

5 210.00 грн

IBS27148
0

20 688.00 грн

877913
0

11 068.00 грн

877920
0

13 841.00 грн

131/50-Nф
0

655.00 грн

Показано з 1 по 15 із 80 (всього 6 сторінок)

Контейнери для Продуктів

Контейнери для продуктів – це зручні багаторазові ємності з кришкою для транспортування або зберігання їжі.

Матеріали, з яких виготовлені харчові судочки, різноманітні. Пластикові – легкі, міцні та відносно недорогі. Силіконові схожі на пластикові, але більш екологічні, підходять гарячого й кислого, не змінюють смаку їжі. Скляні підходять для нагріву в мікрохвильовій печі та для охолодження в морозильній камері. Металеві – найміцніші, довго зберігають температуру їжі, а також добре підходять для зберігання круп та інших сухих продуктів.

Для тих, хто сумнівається в корисності та практичності харчових контейнерів, ми перерахуємо деякі їхні переваги. Перше, харчові контейнери мають високу термостійкість. Помістивши всередину гарячу їжу, не варто боятися шкідливих випарів або того, що виріб розплавиться. Сучасні матеріали проходять велику кількість етапів, виготовляються за спеціальними технологіями. Герметична конструкція не дає проникати повітрю всередину або випливати рідині назовні. Моделі з засувками, які можуть здатися небезпечними на перший погляд, справляються з цим завданням. Вони щільно закривають кришку.

Так само, продукцію можна спокійно класти в мікрохвильову піч, розігрівати в ній їжу. Або заморожувати в харчових контейнерах фрукти, овочі або м'ясні вироби.  Зносостійкість у тари висока, вона прослужить не один рік. Важливий аспект, їжа не змінює смакові якості й естетичний вигляд, перебуваючи в ємності. Це відбувається завдяки вологовідштовхувальній поверхні. Під час виготовлення товару виробники дотримуються певних стандартів і норм.