Гриль контактний подвійний комбін. HENDI (Нідерланди)

Модель: 263907
Артикул: 10016
-4 %
Акция
Топ Продаж

До кінця Акції залишилося:

Скорочений опис


права сторона рифлена, ліва-гладкаГРИЛЬ КОНТАКТНИЙ - ПОДВІЙНИЙЧавунна нагрівальна поверхня з керамічним покриттямКорпус виконаний з нержавіючої сталіУкомплектований дротяної щіткою для очищенняПіддон для збору жиру і зал... Читати далі...

Характеристики


Переглянути всі характеристики

10756.00 грн 10287.00 грн

  • Наявність: На складі


Доставка и Оплата
Самовывоз

Самовывоз

Самовывоз - описание

Покупка частинами

Покупка частинами

КРЕДИТ

Курьерская доставка

Курьерская доставка

Курьерская доставка - описание

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой

Доставка Новой Почтой - описание

Оплата

Оплата

Узнайте как оплатить!

Наличными

Наличными

Наличными - описание

права сторона рифлена, ліва-гладка


ГРИЛЬ КОНТАКТНИЙ - ПОДВІЙНИЙ
Чавунна нагрівальна поверхня з керамічним покриттям
Корпус виконаний з нержавіючої сталі
Укомплектований дротяної щіткою для очищення
Піддон для збору жиру і залишків від смаження
Термостат з плавним регулюванням температури до 300 ° C, індикатор
Ручка на кришці піднімається на висоту 530 мм
Обладнаний двома незалежно керованими термостатами
Робоча поверхня 475x230 мм
570x370x (H) 210мм
3600 / 230W V


Контактний гриль HENDI використовують в фаст-фудах та інших точках вуличної торгівлі для швидкої обжарювання шаурми, хот-догів, бутербродів, овочів-гриль, м'ясних і рибних стейків. Гриль-тостер надає їм апетитний і привабливий вигляд за рахунок підсмажений смужок, до того ж час на приготування страв на 20-30% менше ніж на звичайних грилях і жарочних поверхнях, що є пріоритетним у виборі даного гриля.
Притискної гриль за рахунок потужних нагрівальних елементів зверху і знизу за пару-трійку хвилин підсмажить рум'яні стейки з м'яса і риби, і тому він незамінний в невеликих кафе і ресторанах, де площа кухні не дозволяє встановити професійні габаритні плити, але треба швидко обслужити гостей. Час розігріву гриля до робочого стану 20 хвилин.
Плавне регулювання притиску верхньої поверхні забезпечує приготування продуктів будь-якої товщини.
HENDI 263907 має дві зони нагріву: - права ребриста і низ і верх, а ліва - гладка. Терморегуляторами встановлюється своя температура від +50 до + 300 ° С на кожній робочій зоні.
Є резервуар для збору зайвого жиру, який зручно витягується для санітарної обробки. Гриль чиститься легко і швидко харчової дротяної щіткою, яка йде в комплекті.
Ручки гриля виконані з термостійкого матеріалу.
Підключається дана модель до звичайної електромережі з напругою в 220 В. Займає мало місця на прилавку в точках фаст-фуду і на професійних кухнях кафе і ресторанів.

права сторона рифлена, ліва - 1/2 рифлена, 1/2 гладка

Характеристики
Вага 28
Країна виробник Нідерланди
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Напруга живлення 220
Параметри 570х370х210
Пост 2
Потужність, кВт 1,8+1,8.
Робоча поверхня ліва-гладка, права-рифлена
Розмір робочої поверхні, мм 475х230.
Температурний режим, ºС °С: +50...+300.
Тип підключення електричний
Тип товару гриль контактний
Матеріал робочої поверхні чугун з керамічним покриттям

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Фаст-фуд обладнання, Грилі контактні професійні, HENDI (Нідерланди)