ГРАНІТОРИ

Гранітор 10 л*3 CAB FABY SKYLINE 3NL  (Італія), 58355.00 грн
3NL
Вага - 67
Матеріал корпусу - полікарбонат
Матеріал чаші - пластик
Напруга живлення - 220
Обсяг, л: - 10 л*3
0

63724.00 грн

Вага - 67
Матеріал корпусу - полікарбонат
Матеріал чаші - пластик
Напруга живлення - 220
Обсяг, л: - 10 л*3
Гранітор 10 л.  EWT INOX XRJ10, 26432.00 грн
XRJ10
Вага - 47
Матеріал корпусу - полікарбонат
Матеріал чаші - пластик
Напруга живлення - 220
Обсяг, л: - 10 л
0

28201.90 грн

Вага - 47
Матеріал корпусу - полікарбонат
Матеріал чаші - пластик
Напруга живлення - 220
Обсяг, л: - 10 л
Гранітор 2 л.  CAB BLAZE  (Італія), 22671.00 грн
CAB BLAZE
Вага - 14
Матеріал корпусу - полікарбонат
Матеріал чаші - пластик
Напруга живлення - 220
Обсяг, л: - 2
0

24757.00 грн

Вага - 14
Матеріал корпусу - полікарбонат
Матеріал чаші - пластик
Напруга живлення - 220
Обсяг, л: - 2
Гранітор EWT INOX XRJ10 х3, 44712.00 грн
XRJ10 х3
Обсяг ємності, л - 10*3
Пост - 3
Тип товару - гранітор
0

47706.10 грн

Обсяг ємності, л - 10*3
Пост - 3
Тип товару - гранітор
New
Гранітор на 2х10л ST26 REMTA, 35204.00 грн
ST26
Вага - 50 кг
Кількість ємностей, шт - 2
Матеріал корпусу - нержавіюча сталь
Напруга живлення - 220 В
Об'єм - 2х10 л
Матеріал ємності для соку - полікарбонат
0

35204.00 грн

Вага - 50 кг
Кількість ємностей, шт - 2
Матеріал корпусу - нержавіюча сталь
Напруга живлення - 220 В
Об'єм - 2х10 л
Матеріал ємності для соку - полікарбонат
Показано с 1 по 5 из 5 (всего 1 страниц)

ГРАНІТОРИ

     Купити гранітор (Київ, Харків, Одеса та доставка по Україні) пропонує компанія "ЦИКАДА".
Дане обладнання внесе істотний різноманітність у меню вашого закладу громадського харчування, що приємно здивує як нових, так і постійних відвідувачів.


Гранитор - це апарат для приготування легкого освіжаючого десерту, який називають граніту або просто фруктовий сніг, з соку, молока, йогурту з додаванням шоколаду.
 Десерти дозуються в стаканчики і прекрасно втамовують спрагу в спекотний день.
Крім граніту, машина приготує сорбети, коктейлі, кавові десерти, холодні креми і йогурти для задоволення запитів Ваших відвідувачів цілий рік.
Процес приготування десерту вкрай простий: рідина наливається в ємність, дно якої охолоджується до потрібної для початку процесу кристалізації температури, після чого, що утворився на днище лід, счищается і перемішується спеціальними лопатями.
За процесом приготування фруктового снігу зручно і захоплююче стежити через прозорі стінки ємності.
Відвідувачам цікаво, а персонал не прозевает готовність десерта.Также граніту використовують для приготування різноманітних алкогольних і безалкогольних коктейлів. Коктейлі приготовані з використанням "мокрого снігу" мають чудовий смак і ніжну консистенцію.


Принцип роботи апарату досить простий. Рідина, будь-який бажаний розчин або натуральний продукт, наприклад свіжовичавлений сік, заливається в бункер і шнек, що знаходиться на дні пристрою починає обертатися, тим самим охолоджуючи і перемішуючи сировину з часом утворюючи як кришталь продукт, по вигляду нагадує різнокольоровий мокрий сніг.
Така ось нехитра конструкція дозволяє виготовити найдивовижніше і смачне ласощі. Якщо узагальнити дану інформацію, можна зробити висновок, що це холодильна установка, що перетворює будь-яку суміш в холодні ласощі з кристалами.