Електрокип'ятильники і Чаєроздатчики

Хіт
Диспенсер для гарячого шоколаду 9л., CS1 REMTA, 6505.00 грн
CS1
Вже купили: 2 шт
0

15 920.00 грн

240601
Вже купили: 1 шт
0

8 800.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник 10л HENDI 211137 з автоматичним підігрівом, 3130.00 грн
211137
Вже купили: 6 шт
0

4 871.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник 12 літрів R34 REMTA, 3387.00 грн
R34
Вже купили: 1 шт
0

3 478.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник 20л - термос мультифункціональний BARTSCHER Німеччина, 5513.00 грн
A200050
Вже купили: 4 шт
0

12 713.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник 20л HENDI 211175 з автоматичним підігрівом, 4710.00 грн
211175
Вже купили: 11 шт
0

6 893.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник 28л 200063 BARTSCHER Німеччина, 4759.00 грн
200063
Вже купили: 1 шт
0

11 090.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник 50 літрів R38 REMTA, 5091.00 грн
R38
Вже купили: 6 шт
0

9 660.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник EWT INOX WB10E1 з автоматичним підігрівом.  10 л., 1420.00 грн
WB10E1
Вже купили: 32 шт
0

2 140.00 грн

Хіт
Електрокипятильник EWT INOX WB16E1 з автоматичним підігрівом.  14 л., 1510.00 грн
WB16E1
Вже купили: 2 шт
0

2 544.00 грн

Хіт
Електрокипятильник EWT INOX WB30E1 з автоматичним підігрівом.  25 л., 1600.00 грн
WB30E1
Вже купили: 1 шт
0

2 908.00 грн

Хіт
Електрокип'ятильник на 16 л. 2041 SILVER, 3616.00 грн
2041
Вже купили: 1 шт
0

4 034.00 грн

2042
Вже купили: 1 шт
0

4 678.00 грн

2039
Вже купили: 1 шт
0

3 106.00 грн

211106
Вже купили: 1 шт
0

8 187.00 грн

Показано з 1 по 15 із 104 (всього 7 сторінок)

Електрокип'ятильники і Чаєроздатчики

Електрокип'ятильник (чаєраздатчик) – обладнання для професійної кухні призначене для швидкого приготування чаю та інших гарячих напоїв. Такий апарат виконує одразу кілька функцій: фільтрування та кип'ятіння води, приготування напою, підтримання його в гарячому стані та роздачу. Головним відмінним елементом конструкції чаєраздатчика є наявність ємності для заварки, оснащеної фільтром. Використання такого апарату дозволяє спростити процес приготування гарячих напоїв.

Електрокип’ятильники широко використовуються:

  • у закладах громадського харчування, включаючи кафе, ресторани, бари, їдальні, піцерії і т.п.
  • готелях, СПА-салонах, фітнес-клубах та інші подібних закладах – для буфетів;
  • великих компаніях з великою кількістю персоналу задля забезпечення гарячими напоями своїх працівників;
  • фірмах, що займаються проведенням конференцій, симпозіумів та інших ділових та урочистих заходів – для організації кава-брейків та обідів.

Усі електрокип'ятильники (чаєраздатчики) поділяються на два види: наливні та проточні.

В наливних вода заливається вручні (такий варіант є портативним), тому його зручно використовувати не тільки на кухній а і на вулиці.

Проточні електрокип’ятильники підключаються до водопровідної мережі. Такий вид обладнання є стаціонарним, а отже можна використовувати лише у спеціалізованому приміщенні.

Сьогодні можна купити електрокип'ятильник, який відрізняється не тільки способом подачі води в робочу ємність, але й наявністю:

  • одинарних чи подвійних стінок;
  • регулятора температури;
  • двох окремих резервуарів, кожен із яких оснащений своїм краном. Такий апарат може окремо роздавати воду та заварку, воду (чай) та молоко;
  • відкритого або закритого Тена;
  • захисту від увімкнення пристрою за відсутності в ньому води.

Незалежно від виду та моделі, всі електрокип'ятильники оснащуються індикатором рівня води, що дозволяє контролювати її кількість у робочому резервуарі.

Як обрати електрокип'ятильник?

  1. Визначте який об’єм резервуару вам буде потрібен, для того, щоб задовольнити запити ваших клієнтів або персоналу;
  2. Визначте вид напоїв для яких розрахований електрокип’ятильник;
  3. Визначте потужність яка Вам необхідна (чим більша потужність, чим швидшою буде робота пристрою);
  4. Визначте тип нагрівального елемента - на ТЕНі закритого типу не утворюється накип;
  5. Зверніть увагу на наявність додаткових опцій (датчика перегріву, захисту від сухого старту та ін.).

Рекомендації щодо експлуатації електрокип'ятильників та чаєроздатників

  1. Щоденне очищення:

    • Після завершення роботи пристрою обов’язково спорожніть резервуар від залишків напоїв (глінтвейн, чай, кава тощо).
    • Ретельно промийте внутрішню частину пристрою теплою водою. Використовуйте м’які мийні засоби, які не пошкоджують поверхню.
  2. Запобігання залишкам продуктів:

    • Не залишайте готовий напій у пристрої на ніч, щоб уникнути утворення нальоту, сторонніх запахів або корозії внутрішніх елементів.
    • Переконайтеся, що всі деталі, які контактують із рідиною, очищені та сухі після кожного використання.
  3. Періодичне обслуговування:

    • Регулярно перевіряйте стан нагрівального елемента. При утворенні накипу використовуйте засоби для його видалення, дотримуючись інструкцій виробника.
    • Оглядайте ущільнювачі, крани та інші деталі для виявлення пошкоджень чи зносу.
  4. Електробезпека:

    • Переконайтеся, що пристрій вимкнено від мережі перед початком очищення.
    • Не допускайте потрапляння води або мийних засобів на електричні з'єднання.
  5. Умови зберігання:

    • Зберігайте пристрій у сухому місці при кімнатній температурі, якщо його не використовують протягом тривалого часу.
    • Перед наступним використанням перевірте всі вузли та ще раз промийте пристрій.

Дотримання цих рекомендацій дозволить значно продовжити термін експлуатації вашого обладнання та забезпечити його стабільну роботу.

У нашому магазині представлений широкий вибір професійного обладнання замовляйте усе необхідне через кошик або за телефонами, вказаними в контактах, з оперативною доставкою по всій Україні!

Модули для Opencart