Для алергіків

Топ Продаж
Гастроємність із поліпропілену GN 1/1 HACCP Hendi, 645.00 грн
880074
0

784.00 грн

880173
0

412.00 грн

880272
0

382.00 грн

880371
0

292.00 грн

880470
0

260.00 грн

880555
0

260.00 грн

Дошка обробна 530x325x15, фіолетова HACCP GN 1/1 Hendi, 721.00 грн
826065
0

1 138.00 грн

Дошка обробна, прямокутна, 450x300x12,7 мм, фіолетова, Hendi, 658.00 грн
825570
0

684.00 грн

Топ Продаж
Дошка обробна, прямокутна, 600x400x18 мм, фіолетова, Hendi, 1683.00 грн
825662
0

1 750.00 грн

881705
0

168.00 грн

842676
0

443.00 грн

Топ Продаж
Ніж HACCP кухарський, фіолетовий для алергіків 385 мм Hendi, 529.00 грн
842775
0

668.00 грн

Ніж HACCP м'ясний, фіолетовий для алергіків 280 мм Hendi, 365.00 грн
842478
0

382.00 грн

842270
0

292.00 грн

842171
0

292.00 грн

Показано з 1 по 15 із 18 (всього 2 сторінок)

Для алергіків

Фіолетовий код маркування на кухонному інвентарі стає все популярнішим, особливо в професійних закладах харчування, для позначення інструментів та обладнання, що використовуються виключно для приготування їжі для алергіків або осіб з іншими дієтичними обмеженнями. Це допомагає уникнути перехресного забруднення та забезпечити безпеку страв.

Ось деякі аспекти кухонного інвентарю з фіолетовим маркуванням:

  • Дошки для нарізки: Фіолетові дошки для нарізки використовуються виключно для продуктів, які безпечні для алергіків.
  • Ножі: Фіолетові ножі повинні використовуватися тільки разом з фіолетовими дошками для нарізки.
  • Сковорідки та кастрюлі: Якщо є можливість, варто мати окремі фіолетові кастрюлі та сковорідки для приготування їжі для алергіків.
  • Контейнери для зберігання: Ці контейнери можуть використовуватися для зберігання продуктів, безпечних для алергіків, та їх чітко позначеного вмісту.
  • Мішки для випічки та насадки: Якщо заклад готує безглютенову або іншу спеціальну випічку, використовуйте окремі мішки для випічки та насадки з фіолетовим маркуванням.
  • Приладдя: Фіолетові ложки, лопатки, щипці та інші інструменти можуть бути придбані для підтримки системи фіолетового кодування.
  • Одяг та рукавички: Додатково можна використовувати фіолетові фартухи або рукавички, щоб інші працівники кухні розуміли, що даний працівник готує їжу для алергіків.

Основна мета фіолетового маркування полягає в тому, щоб відокремити та ідентифікувати інструменти та обладнання, яке використовується виключно для приготування безпечних страв для алергіків.