Для алергіків

Гастроємність із поліпропілену GN 1/1 HACCP Hendi, 645.00 грн
880074
0

624.00 грн

Гастроємність із поліпропілену GN 1/2 HACCP Hendi, 435.00 грн
880173
0

410.00 грн

Гастроємність із поліпропілену GN 1/3 HACCP Hendi, 365.00 грн
880272
0

359.00 грн

Гастроємність із поліпропілену GN 1/4 HACCP Hendi, 267.00 грн
880371
0

262.00 грн

Гастроємність із поліпропілену GN 1/6 HACCP Hendi, 233.00 грн
880470
0

227.00 грн

Гастроємність із поліпропілену GN 1/9 HACCP Hendi, 233.00 грн
880555
0

227.00 грн

Дошка обробна 530x325x15, фіолетова HACCP GN 1/1 Hendi, 721.00 грн
826065
0

936.00 грн

Кришка для гастроємностей із поліпропілену HACCP Hendi, 135.00 грн
881705
0

148.00 грн

Ніж HACCP кухарський, фіолетовий для алергіків 180 мм Hendi, 492.00 грн
842676
0

446.00 грн

Ніж HACCP кухарський, фіолетовий для алергіків 385 мм Hendi, 529.00 грн
842775
0

510.00 грн

Ніж HACCP м'ясний, фіолетовий для алергіків 280 мм Hendi, 365.00 грн
842478
0

359.00 грн

Ніж HACCP універсальний, фіолетовий для алергіків 190 мм Hendi, 267.00 грн
842270
0

262.00 грн

Ніж HACCP універсальний, фіолетовий для алергиків 205 мм Hendi, 267.00 грн
842171
0

262.00 грн

Ніж для очищення овочів, фіолетовий, 100 мм Nova Arcos, Іспанія, 127.00 грн
188631ф
0

135.00 грн

Ніж кухонний, фіолетовий, 130 мм 2900 Arcos, Іспанія, 498.00 грн
290431ф
0

529.00 грн

Показано з 1 по 15 із 16 (всього 2 сторінок)

Для алергіків

Фіолетовий код маркування на кухонному інвентарі стає все популярнішим, особливо в професійних закладах харчування, для позначення інструментів та обладнання, що використовуються виключно для приготування їжі для алергіків або осіб з іншими дієтичними обмеженнями. Це допомагає уникнути перехресного забруднення та забезпечити безпеку страв.

Ось деякі аспекти кухонного інвентарю з фіолетовим маркуванням:

  • Дошки для нарізки: Фіолетові дошки для нарізки використовуються виключно для продуктів, які безпечні для алергіків.
  • Ножі: Фіолетові ножі повинні використовуватися тільки разом з фіолетовими дошками для нарізки.
  • Сковорідки та кастрюлі: Якщо є можливість, варто мати окремі фіолетові кастрюлі та сковорідки для приготування їжі для алергіків.
  • Контейнери для зберігання: Ці контейнери можуть використовуватися для зберігання продуктів, безпечних для алергіків, та їх чітко позначеного вмісту.
  • Мішки для випічки та насадки: Якщо заклад готує безглютенову або іншу спеціальну випічку, використовуйте окремі мішки для випічки та насадки з фіолетовим маркуванням.
  • Приладдя: Фіолетові ложки, лопатки, щипці та інші інструменти можуть бути придбані для підтримки системи фіолетового кодування.
  • Одяг та рукавички: Додатково можна використовувати фіолетові фартухи або рукавички, щоб інші працівники кухні розуміли, що даний працівник готує їжу для алергіків.

Основна мета фіолетового маркування полягає в тому, щоб відокремити та ідентифікувати інструменти та обладнання, яке використовується виключно для приготування безпечних страв для алергіків.