Самовывоз
Самовывоз - описание
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Місткість банок: 0,5 літра - 20 шт, 1 літр - 9 штпрацює на елктротенеВиконаний з високоякісної харчової нержавіючої сталі.Оснащений клапаном скидання надлишкового тиску, манометром і термометром для контролю робочих пара... Читати далі...
Характеристики
Самовывоз - описание
КРЕДИТ
Курьерская доставка - описание
Доставка Новой Почтой - описание
Узнайте как оплатить!
Наличными - описание
працює на елктротене
Виконаний з високоякісної харчової нержавіючої сталі.
Оснащений клапаном скидання надлишкового тиску, манометром і термометром для контролю робочих параметрів автоклава.
Термін зберігання. Консерви, приготовлені в автоклаві, будуть зберігатися 2 роки і більше!
За рахунок електротена здійснюється електронагрів, що дозволяє Вам проводити процес в будь-якому зручному місці, не тільки на кухні
Особлива гіперболічна конструкція кришки і дна, що є універсальною розробкою нашої компанії, забезпечує виняткову надійність роботи приладу під тиском на відміну від концентричних кілець, забороненим до використання під тиском.
Електро ТЕН 1 шт
Терморегулятор (Подарунок) 1 шт
Манометр 1 шт
Електронний термометр 1 шт
Клапан скидання надлишкового тиску 1 шт
Кран для зливу 1 шт
Гайковий ключ 1 шт
Гайки 1 шт
Інструкція 1 шт
Збірник рецептів (Подарунок)
Закатати банки відповідно до рецептури (див. Літературу, присвячену рецептами приготування тушонки і інших консервів);
Поставити рядами закриті банки.
Залити в автоклав воду, не доливаючи води 5 см до стінок ємності
Чи не іржавіє і не окислюється
Гарненько закрити кришку, не забувши переконатися в наявності кільця ущільнювача;
Накачати нсосом повітря через "ніпель". Початковий тиск (до нагрівання) має становити від 0 до 1,5 атм. Обов'язково перевірити чи не пропускає ніпель, після чого закрити його ковпачком;
Почати нагрів. При нагріванні тиск буде збільшуватися, воно відповідає 120 ° С. Хоча задана температура залежить від того, що ми готуємо. Час приготування різне для всіх продуктів, наприклад для м'яса воно становить близько години, для овочів - 25 хвилин, для риби - 40 хв;
Після закінчення зазначеного часу необхідно плавно знизити тиск поступово зменшуючи нагрів до повного виключення джерела тепла. Потім дати установці охолонути, після чого клапаном повільно скинути тиск в установці.
Увага! Не допускайте різких нагревов і охолоджень, різкого скидання і зростання тиску - можуть розкритися банки;
Відкрити автоклав, витягти консервацію;
Характеристики | |
Висота | 600/750 |
Диаметр (1) | 250 |
Матеріал | нержавыюча сталь |
Производительность | 0,5 литра - 20 шт, 1 литр - 9 шт. |
Тип товару | автоклав |