Угоди для Бюджету
оформляємо
У кошику порожньо!
Скорочений опис
Кількість рівнів: 10 Об’ єм камери, л: 368 Потужність, кВт: 2Напруга, В: 220 Термощуп: да Тип відтаювання: автоматичне Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 800х815х1645 Розмір деко: 600х400 і GN 1/1 Матеріал корпуса: нержавіюч... Читати далі...
Характеристики
оформляємо
Viber
КОНТАКТИ
Доставка
Обмін-Повернення
КРЕДИТ
Апарат шокової заморозки D10 BERG
Холодильне обладнання яке використовується для швидкої заморозки сирих продуктів або тих, що пройшли попередню теплову обробку, зі збереженням їх первинних корисних властивостей. Варто відзначити, що використовуючи шокер виключається втрата ваги, висихання, окислення і розвиток бактерій. Дане обладнання широко використовуються в кейтерінгу, заготівельних фабриках, фабриках-кухнях, кафе, ресторанах, готелях, їдальнях, міні-виробництвах, супермаркетах.
Апарат шокового заморожування, місткість: 10 дек 600х400 мм або GN 1/1, відстань між деками 80 мм., охолодження від +70°С до +3°С за 90 хвилин, заморозка від +70°С до - 18°С за 240 хвилин, Хладогент R404a, автоматична відтайка, наявність термощупу, Об'єм камери 368л. Корпус із нержавіючої сталі (AISI 304)
Характеристики | |
Кількість листів | 10, 600х400 мм |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Напруга живлення | 220 |
Параметри | 800х815х1645 |
Потужність, кВт | 2 |
Температурний режим | °С: -18...+70 |
Тип товару | апарат шокової заморозки |