Апарат для шаурми Fimar GYR40 призначений для обсмажування м'яса прямим способом на рожні для приготування різних страв східної кухні – переважно шаурми (шаверми).
- Корпус виготовлений повністю із харчової нержавіючої сталі.
- 2 зони нагріву.
- 4 інфрачервоних керамічних ТЕН-ів, закритих жаростійким захисним склом.
- Посекторне регулювання пальників ТЕН-ів.
- Проста і швидка самостійна заміна нагрівальних елементів, що вийшли з ладу.
- Форма корпусу та ТЕН-ів повторюють круглу форму м'ясної заготовки на шампурі. Це сприятливо позначається на рівномірності та швидкості прожарювання м'яса.
- Завантаження м'яса 5-10 кг.
- Шампур оснащений електричним обертанням.
- Регулює відстань від шампура до пальників.
- Температура нагрівання термоелементів від 50 до 300 °C.
- Піддон для збору відходів виконаний із нержавіючої сталі.
- Комплектується лопаткою із нерж. сталі для збирання м'яса.
Технічні характеристики:
- Кількість ТЕНів, шт: 4
- Тип ТЕНів: з керамічним покриттям
- Корисна висота, мм: 280/320
- Діаметр м'яса: до 470 мм
- Завантаження м'яса, кг: 5-10
- Піддон для збирання жиру: у комплекті
- Розташування двигуна: верхнє
- Вага, кг: 21.5
- Габарити, мм: 510х530х750
- Потужність електрична, кВт: 2.8
- Тип підключення: електричний
- Підключення до електромережі, В: 380
- Виробник: Fimar, Італія

Характеристики |
Матеріал корпуса |
нержавіюча сталь |
Напруга живлення |
380 В |
Параметри |
510х530х750 |
Потужність, кВт |
2,80 |
Температурний режим |
+50 ... + 300 |
Тип встановлення |
настільна |
Тип підключення |
електричний |