Аксесуари для м'ясорубок та ковбасних шприців

М’ясорубки – це обладнання, яке постійно працює з великим навантаженням, тому деякі деталі можуть зношуватись або ламатись. Звичайно важливу роль у довговічності обладнання відіграють такі фактори як: нерегулярне чищення, потрапляння сторонніх предметів в зону подрібнення, неправильний монтаж, відсутність масла і його несвоєчасна заміна, тривала і інтенсивна робота, використання сильно зношених ножів і решіток, недотримання правил експлуатації. Відновити працездатність пристрою можливо завдяки вчасній заміні елементів. Частіше зношуються саме ножі та решітки.
Ножі для м’ясорубок виготовляються з нержавіючої сталі високої якості, яка здатна довго зберігати ріжучі кромки гострими. При заміні зношених ножів рекомендується одночасно встановлювати нові решітки. Тільки в цьому випадку ваше електричне обладнання забезпечить повноцінне перемелювання м'яса незалежно від його якості.
Решітки – це перфоровані диски з міцних харчових сплавів. В залежності від розмірів отвори сітки бувають:
- дрібні: діаметр отв. 3,0—3,5 мм;
- середні: від 4 до 5,0;
- великі: від 8 до 9 мм відповідно;
- спеціальні: для приготування ковбасок та ін.
При виробництві насадок для ковбас використовують спеціальний харчовий пластик високої міцності або нержавіючу сталь.
На сайті Цикади представлений широкий вибір аксесуарів для м’ясорубок. У нас можна знайти лише оригінальне обладнання та аксесуари від відомих виробників з усього світу.