Аксесуари для м'ясорубок та ковбасних шприців

Топ Продаж
Комплект насадок для ковбас IMBUTO FROSTY, 523.00 грн
IMBUTO
0

953.00 грн

Ніж для м'ясорубки RAUDER TK-12 KNIFE, 215.00 грн
TK-12
0

334.00 грн

Ніж для м'ясорубки RAUDER TK-22 KNIFE, 241.00 грн
TK-22
0

375.00 грн

Ніж для м'ясорубки RAUDER TK-32 KNIFE, 295.00 грн
TK-32
0

459.00 грн

Топ Продаж
Ніж для м'ясорубки RAUDER TK-5 KNIFE, 188.00 грн
TK-5
0

292.00 грн

Топ Продаж
Ніж для м'ясорубки RAUDER TK-8 KNIFE, 188.00 грн
TK-8
0

292.00 грн

Ніж для подрібнення хумусу BOGAZICI ТФ, 5049.00 грн
05273
0

7 508.00 грн

Топ Продаж
Насадка для ковбас  RAUDER K-19, 161.00 грн
K-19
0

250.00 грн

Топ Продаж
Насадка для ковбас  RAUDER K-36, 161.00 грн
K-36
0

250.00 грн

Топ Продаж
Насадка для ковбас на м'ясорубку 12 RAUDER N-12, 188.00 грн
N-12
0

292.00 грн

Топ Продаж
Насадка для ковбас на м'ясорубку 22 RAUDER N-22, 188.00 грн
N-22
0

292.00 грн

Насадка для ковбас на м'ясорубку IMBUTO810 Fimar, 317.00 грн
IMBUTO810
0

686.00 грн

Насадка для ковбас на м'ясорубку IMBUTO820 Fimar, 317.00 грн
IMBUTO820
0

472.00 грн

Решітка для м'ясорубки RAUDER TK-12 PLATE - 10.00mm, 241.00 грн
TK-12
0

375.00 грн

Решітка для м'ясорубки RAUDER TK-12 PLATE - 12.00mm, 241.00 грн
TK-12
0

375.00 грн

Показано з 1 по 15 із 42 (всього 3 сторінок)

Аксесуари для м'ясорубок та ковбасних шприців

М’ясорубки – це обладнання, яке постійно працює з великим навантаженням, тому деякі деталі можуть зношуватись або ламатись. Звичайно важливу роль у довговічності обладнання відіграють такі фактори як: нерегулярне чищення, потрапляння сторонніх предметів в зону подрібнення, неправильний монтаж, відсутність масла і його несвоєчасна заміна, тривала і інтенсивна робота, використання сильно зношених ножів і решіток, недотримання правил експлуатації. Відновити працездатність пристрою можливо завдяки вчасній заміні елементів. Частіше зношуються саме ножі та решітки.

Ножі для м’ясорубок виготовляються з нержавіючої сталі високої якості, яка здатна довго зберігати ріжучі кромки гострими. При заміні зношених ножів рекомендується одночасно встановлювати нові решітки. Тільки в цьому випадку ваше електричне обладнання забезпечить повноцінне перемелювання м'яса незалежно від його якості.

Решітки – це перфоровані диски з міцних харчових сплавів. В залежності від розмірів отвори сітки бувають:

  • дрібні: діаметр отв. 3,0—3,5 мм;
  • середні: від 4 до 5,0;
  • великі: від 8 до 9 мм відповідно;
  • спеціальні: для приготування ковбасок та ін.

При виробництві насадок для ковбас використовують спеціальний харчовий пластик високої міцності або нержавіючу сталь. 


На сайті Цикади представлений широкий вибір аксесуарів для м’ясорубок. У нас можна знайти лише оригінальне обладнання та аксесуари від відомих виробників з усього світу.